Yardım Xiaomi mini router İngilizce versiyon

Elegance58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
Merhabalar routera 2.2.8 versiyonunu yükledim ama sorunlar çözülmedi ve ingilizce dil seçeneği gelmiyor. miwifi_r1cm_all_75496_2.8.91_ENG.bin isimli firmwareyi indirdim doğrulama başarısız diyor. bu cihaza ingilizce versiyonu nasıl yükleyebilirim?

Elegance58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
Nasıl memnunmusunuz cihazdan?

ben hayal kırıklığı yaşıyorum. kayınçoma aldım ve sorunlar yine çözülmedi. 1. sorun router resetlendiğinde 192.168.31.1 yazarak modeme girebiliyorsunuz ama kurulum bittikten sonra aynı adresi yazdığınızda sayfaya ulaşılamıyor diyor ve bir türlü modeme giremiyorsunuz. Bu küçük problemdi 2. ve esas problem ise laptop ve masaüstü bilgisayar internete girebilirken mobil cihazlar durmadan bağlanıyor ve kopuyor (android ve iphone her ikisi de.)

Oyla:

Elegance58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
yan evdeki internet bir diş çektiği için bu ürünü almıştık (accespoint almalıymışım tecrübe oldu). esas modemde tüm cihazlar bağlanıyor ama bu cihaza bağlanıldığında yukarıdaki sorunlar oluyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Nasıl memnunmusunuz cihazdan?
Ben çok memnunum. Tüm cihazlarım sorunsuz bağlanıyor. Komşumun cihazları da 1mbit limitli olarak interneti kullanıyor.
Aslında yaptığı iş sadece Router görevi görmek değil. 2 tane Yi Smart kamera var, bunlar Router üzerindeki diske kaydediyor. Telefonlardaki resimler otomatik olarak yine bu diske kaydediliyor. Bunlar otomatik gerçekleşen işlemler. Ayrıca pc'deki bazı önemli dosyaları, resim ve videoları da yine bu diske atıyorum.
Router'a bağladığım harici diske de Router'ın diski otomatik olarak yedekleniyor.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Elegance58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
Ben çok memnunum. Tüm cihazlarım sorunsuz bağlanıyor. Komşumun cihazları da 1mbit limitli olarak interneti kullanıyor.
Aslında yaptığı iş sadece Router görevi görmek değil. 2 tane Yi Smart kamera var, bunlar Router üzerindeki diske kaydediyor. Telefonlardaki resimler otomatik olarak yine bu diske kaydediliyor. Bunlar otomatik gerçekleşen işlemler. Ayrıca pc'deki bazı önemli dosyaları, resim ve videoları da yine bu diske atıyorum.
Router'a bağladığım harici diske de Router'ın diski otomatik olarak yedekleniyor.

hocam seninki mi wifi mini router herhalde. sizinkilerde usb girişi var galiba... ben de mini diye almıştım dikkat etmemişim. bizimkisi mi wifi mini nano modeli. usb girişi yok. aşağıdaki ürünü almıştım. dikkatsizlik işte.... hiç performans alamıyoruz. bir de kayınçoya ben aldırttığım için hissettiğim mahcubiyet de cabası...

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam seninki mi wifi mini router herhalde. sizinkilerde usb girişi var galiba... ben de mini diye almıştım dikkat etmemişim. bizimkisi mi wifi mini nano modeli. usb girişi yok. aşağıdaki ürünü almıştım. dikkatsizlik işte.... hiç performans alamıyoruz. bir de kayınçoya ben aldırttığım için hissettiğim mahcubiyet de cabası...

Yok, mini Router'ı sanırım 1 seneye yaklaşıyor kullanmıyorum. Diskli olan yeni modeli kullanıyorum. Şu konudaki :
http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-the-new-mi-wifi-router-unboxing-kutu-acilisi.3448/

Oyla:
Üst Alt