- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 298
Rica ederim hocamTeşekkürler
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Rica ederim hocamTeşekkürler
Işte ben bu nedenle akıllı ve dikkatli insanları daha çok seviyorum... Herkes benim romun adını söylememekle sakladığımı düşündü, ancak ben romun adını vermektense, SS attım ki, bildirim çubuğundan hangi romda olduğum anlaşılsın diye.. Yoksa eğer saklamak isteseydim, o SS i atmazdım... Sizi o nedenle tebrik ediyorumMi-globe değil mi o ?

Gözle görülmez değişiklikler mevcut hocam... Sistem optimizasyonu gibi...8.12.27 güncellemesini yaptım. Ama ne gibi değişiklikler var anlayamadım. Ayarlara falan baktım. Bir değişiklik yok gibi.
Eeee uzuc etin yahnisi de böyle olur dememiş atalarımız boşuna, şimdiden geçmiş olsun inşallah
Hocam sizinle bundan böyle şakalaşmama kararı almış bulunmaktayımUcuz et dediğiniz aynı telefonun 6gb ramlisi, trde zaten yok. Olsaydı zaten Imei kaydı ile o fiyata gelirdi zaten. Garanti zaten boş işallah şimdiye kadar dusurmedi, şimdiden sonrada garanti işine düşürmez inşallah.

Hocam sizinle bundan böyle şakalaşmama kararı almış bulunmaktayım
Beğenilerin %20 si size aitBeni bu kararınızdan çok, mesajı çok fazla beğenen olması üzdü
Herkesin derdi ben olmuşum ...![]()

3 kart ile ödeme yaptım yine hata verdi. Yİne bankayı aradım yine kayıt oluşturduGene paramızla rezil olduk
![]()