- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Bu yeni uyelerin ilk mesajlari neden hep benle alakalı oluyor
Mıgnatıs gibisiniz hocamBu yeni uyelerin ilk mesajlari neden hep benle alakalı oluyor
Nicki magneto olarak degistirsem miMıgnatıs gibisiniz hocam
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam, inat etmeyin işte..Büyük sözü dinleyin ve EU romda kalın, en sorunsuz rom...diğerleri de güzel ama hep ufak tefek hatalar var, insanın canını sıkıyor....Nicki magneto olarak degistirsem mi
Eu roma dondum. Adaway calistiramadim. Miuipro host dosyasi ile engelliyordu reklamlari, o dosyayi biri upload ederse sevinirim.
Hocam, inat etmeyin işte..Büyük sözü dinleyin ve EU romda kalın, en sorunsuz rom...diğerleri de güzel ama hep ufak tefek hatalar var, insanın canını sıkıyor....
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Tekrarlıyorum....MIUI.Pro gerçekten de benim en başından beri sevdiğim bir rom...geçmişime bakabilirsiniz, Max 2 zamanında epeyce kullandım...Max 3 de ise Pro, Mi Globe ve Mi-Room denedim...hepsinde sorun var...Revolution denemedim çünkü beta vermiyor, aylık güncelleme var sadece...başka da rom yok bizim cihaz için....en azından ben bilmiyorum....O nedenle, arasıra tabiki diğer romlara yine de bakacağım ama şimdilik en akıllıca iş, EU rom kullanmak...Hocam gercekten miuipro daha iyi bence. Romu kimin yukledigi, icine birsey ekleyip eklemedigi belli olmadigindan ve Cift tik ile ekran kapama Eu roma geldiginden direk gecis yaptim.
Tekrarlıyorum....MIUI.Pro gerçekten de benim en başından beri sevdiğim bir rom...geçmişime bakabilirsiniz, Max 2 zamanında epeyce kullandım...Max 3 de ise Pro, Mi Globe ve Mi-Room denedim...hepsinde sorun var...Revolution denemedim çünkü beta vermiyor, aylık güncelleme var sadece...başka da rom yok bizim cihaz için....en azından ben bilmiyorum....O nedenle, arasıra tabiki diğer romlara yine de bakacağım ama şimdilik en akıllıca iş, EU rom kullanmak...
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Valla yaşlılıktan olsa gerek, hatırlamıyorum ki... ama kesin beni rahatsız eden bir durumdu ki, EU ya döndümProda nasil bir hata gordunuz? Ben hic karsilasmadim.
Host dosyasina gerek kalmadi arkadaslar tesekkurler.
Maşallah ne twrp imiş, romdan çok güncelleme aliyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtwrp güncellendi.