- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Hocam eskiden bende sizin gibi sabit fikirliydim...ama inanınki Dolby de de her türlü ayar imkanı var...Akıllı dengeleyici:Açık/Zengin/Odaklı ve manuel ayar yapabileceğiniz Grafik dengeleyici...Dolby hem sesi müthiş yükseltiyor hemde istenen zevke göre ayar imkanı mevcut...
Viper de aslında muhteşem ama sanıyorum biz ayarlarını beceremiyoruz....ben şahsen gerçekten de denemek istiyorum ve sizin vermiş olduğunuz dosyayı Root explorer vasıtasıyla, viper dizinine attım ama değişen bir şey olmadı...demekki beceremedim...
O nedenle acaba rica etsem, Viper ile ilgili bir konu açıp, neyi nasıl yapmamız gerektiğini herkesin anlayabileceği gibi detaylı anlatsanız olurmu? Teşekkürler
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam şimdi baktım özür dilerim ben yanlış anlatmisim galiba. Kök dizin derken sd karttan bahsediyordum. 64/128gb hafızanın olduğu bölümde viper4android diye klasör otomatik olarak oluşmuştur zaten. Verdiğim link içindekileri oraya atacaksınız.
Sonra viper içinden load effects deyin, orda tek dosya çıkacak zaten başka yuklemediyseniz, sonra master power aç kapa yapın, profil aktif olacak.
bizim ön kamerada flaş varmış ya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: