- Adım
- Ertan
- Cihazım
- M365 Scooter
- Konular
- 1
Arkadaşlar Merhaba, bu konuda beni biri aydınlatırsa çok memnun olacağım çünkü hiç kimseden net bir cevap alamadım. Çarşamba günü m365 elektrikli scooter aldım ve cuma günü eve geldi. Eşimle beğendik ve bir adet daha sipariş verdik. Dün o da geldi. İki cihazda m365 ancak ikisi arasında ciddi farklar bulunuyor. Başka bir forumda reflektörü sarı ise yeni versiyon olduğunu duymuştum. benim ki siyah ve kırmızı reflektör, eşimin ki beyaz ve sarı reflektör. yani yeni versiyon. Üzerindeki farkları yazıyorum. bu gerçekten normal mi? üründen şüphelendim:
1) Gösterge paneli
Siyahta kalın ışıklar var ve on / off butonunun üzerinde ikon yok dümdüz simsiyah. beyazda on off ikonu var ve ince nokta ışıklar. (tüm görsellerde böyle normalı)
2) Disk Fren
Siyahta disk fren eski, beyazda pro görüntüsünde disk fren var ama iki üründe m365.
3) Lastik sibop kapakları siyahta "metal" beyazda ve diğer gördüğüm her şeyde plastik
4) Siyahın şarj adaptörü eski laptop adaptörleri gibi ve ücü ingiliz priz olarak geldi, beyazın gayet güzel xiaomi logolu adaptörü ve türkiye priz olarak geldi.
5) Arka fren lambası siyahta beyazda olduğu kadar çok aydınlatmıyor.
Görsellerini de paylaşıyorum. Bilen biri varsa bunun sebebini yazabilir mi? eski versiyon yeni versiyon olabilir anlıyorum. ancak en azından hiçbir m365 te ekranın ışıkları büyük ven off ikonu olmayan görmedim. üründen şüphe ettim açıkcası.
1) Gösterge paneli
Siyahta kalın ışıklar var ve on / off butonunun üzerinde ikon yok dümdüz simsiyah. beyazda on off ikonu var ve ince nokta ışıklar. (tüm görsellerde böyle normalı)
2) Disk Fren
Siyahta disk fren eski, beyazda pro görüntüsünde disk fren var ama iki üründe m365.
3) Lastik sibop kapakları siyahta "metal" beyazda ve diğer gördüğüm her şeyde plastik
4) Siyahın şarj adaptörü eski laptop adaptörleri gibi ve ücü ingiliz priz olarak geldi, beyazın gayet güzel xiaomi logolu adaptörü ve türkiye priz olarak geldi.
5) Arka fren lambası siyahta beyazda olduğu kadar çok aydınlatmıyor.
Görsellerini de paylaşıyorum. Bilen biri varsa bunun sebebini yazabilir mi? eski versiyon yeni versiyon olabilir anlıyorum. ancak en azından hiçbir m365 te ekranın ışıkları büyük ven off ikonu olmayan görmedim. üründen şüphe ettim açıkcası.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.