chatin_62 öncelikle cevapladığınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Programı kullanmakta sıkıntı yaşamadım az çok anladım mantığı ama yine de bir gariplik var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çektiğim resimleri göremiyorum program üzerinden. Bunun için henüz deneme aşamasında olan Mi Sphere Transfer isimli bir uygulama buldum. Onu kullanarak resimeleri telefona çekince programdan import yapıp görebiliyorum.
Birleştirme vs işlemleri yapabiliyorum. Ama ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi bir gariplik var.
Sorunlardan biri anladığım kadarıyla benim telefonumla ilgili. Benim telefonumda sadece 4096x2048 px birleştirme yapabiliyor.
Ama Asus Zenfone Laser ve Xiaomi Mi5S Plus ile de denedim. Mi5s de tam boyutlu birleştirme yaptı. Asusta da boyut küçük oldu.
Ama ekran görüntülerinde görülen sorun o telefonlarda da oldu.
Programın son versiyonu olan V1.8.9.17446 versiyonunu kullanıyorum. Belki onda bir sıkıntı vardır. Anlayamadım bir türlü sorunu.
Aleti çok beğendim bu işlerle uğraşan biriyim. Resim video kalitesi vs muhteşem. Bilgisayar kısmı sorun değil. Çekimler yapıldıktan sonra orda her türlü atraksiyonu yaparım sorun değil. Ama çekimler yapılırken yanımda bilgisayar taşımadan telefonla ön izleme almam gerek. Bu sorunu çözmem lazım bu yüzden. Yakın zamanda 3000 civarında panoramik çekim yapmam gerekecek. En azından çekimlerin nasıl olduğunu görmek zorundayım.