Herkese Merhaba
Öncelikle paylaşımda bulunan arkadaşların ellerine sağlık. Herşeyi yalın bir şekilde anlatmışlar.
Yüklemeyi yaptıktan sonra bazı sorunlarım oldu bu konuda bilgili arkadaşlar var ise yardım rica ediyorum.
Konuyu şöyle özetleyim.
Çin versiyonu mi box cihazımı daha önce bu arkadaşın önerdiği şekilde ingilizceye çevirmiştim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
peki bu yükleme sonrası sorun neydi play store dan vs aradığım uygulamaları bulamıyordum. Ama kodi youtube gibi uygulamaları sorunsuz kullanıyordum.
Bu forumda bahsedilen işlemleri yapıp sistemi türkçe ye çevirdim. Android 8.0.0 oldu cihaz, store da aradığımı bulabilmeye başladım güzel hoş ama
bu sefer cihaz çok fazla kilitlenmeye başladı. Youtube,Kodi veya farklı ip tv uygulaması kullanılamayacak şekilde ağır çalışmaya başladı.
Tamam bu versiyon benim cihaza uymadı eski versiyona geri döneyim dedim ne çin versiyona ne de linkte bahsettiğim ingilizce versiyona dönemiyorum. Önce recovery ekranına kumandadaki tuşları kullanarak girmemeye başladı. O konuyu internetten araştırdım adb ekranından komut yazarak giriş yapabildim ama bu seferde Reboot ekranında hata alıyorum.
Bu sefer cihazı bilgisayara usb kablosu ile bağlayıp denemek istedim. Ama artık cihazı Flash disk gibi görmüyor. Ne yaptıysam beceremedim. Flash disk gibi gösterip img dosyasını içeri atabilsem belki sorunu çözeceğim.
Konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise yardımlarını rica ediyorum.
Teşekkürler.