Üretime başlayabileceği haberini nereden duydunuz acaba kaynak neresiAslında deji üretiyormuş ancak üretime ara vermiş. 1 yıl sonra yeniden üretim başlar dediker
Dejinin bayisini aradım hocam adam bu şekilde bilgi aktardı. Şu anlık üretimi durdu 1 yıla kadar başlar dediÜretime başlayabileceği haberini nereden duydunuz acaba kaynak neresi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Geçenlerde bu bataryayı alıp değiştirdim. Şu an için çok memnunum yaklaşık 6.5 saat ekran süresi aldım
Bunu aldım gelmesini bekliyorum takınca gelişmeleri yazarımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Geçenlerde bu bataryayı alıp değiştirdim. Şu an için çok memnunum yaklaşık 6.5 saat ekran süresi aldım
Dexominin sitesinden 2 adet aldım kullanıyorum şuan 4 gündür çok iyi gidiyor çok beğendim instadan yazdım indirim kodu da verdilerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Geçenlerde bu bataryayı alıp değiştirdim. Şu an için çok memnunum yaklaşık 6.5 saat ekran süresi aldım
Hocam daha en basitinden olan güncellemeyi vermeyi kesiyorlar böyle saçmalık gerçekten olamaz21. yüzyıl da Xiaomi Mi 9T Pro için ülke sınırları içerisinde pil bulamıyoruz.
Medeniyetin beşiğinde, teknolojinin göbeği olan ülkemizde pil yok.
Merhaba hocam siz 9t bataryasını proua takarak kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?Hocam K20 Diye Aratın Pro Olması Şart Degil K20 Mi 9T İle Aynı Bataryaya Sahip Zaten Bende Öyle Yaptım