Yardım Xiaomi Mi9T orijinal Qcn yedeği almayı unuttum Imei Repair yapamıyorum

hhhy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.1
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba , zamanında imei atmaya çalışırken telefonun efs yedeğini aldım ancak qcn yedeklerini almamışım sanırım. Şimdi cihaza imei atmaya çalışsak da cihaz sim kartını hiçbir şekilde okumuyor , yazılımcı bir arkadaş bilgisayara uzaktan bağlanarak yedi sefer farklı qcn yüklemeyi denedi dün onlar da işe yaramadı , ne yapacağımı bilemiyorum kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun :(

hiçbir şekilde görmüyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Geri yükleme konusunda insiyatif almaya çekiniyorum açıkcası hatalı işlem yaptım sanırım imei atmaya çalışırken daha da berbat edebilirim.

Bahsettiğim yazılımcı da benim arkadaşım değil aslında bu işlerden anlayan yazılımcı bir abiydi facebooktan buldum bayağı bilgili hatta kendi çapında program da geliştiriyor bu işlerle ilgili , neyse telefonu adanada bir telefoncuya götürdüm anakart hasar görmüş olabilir dedi ancak telefonun bütün diğer fonksiyonları sağlam iken sim kartı algılamaması mantıklı gelmedi. Daha çok güvendiğim bir teknik servise göndereceğim donanımsal bir sıkıntı var mı yok mu diye emin olayım ondan sonra olmadı kafama yatan bir arkadaşa kargolarım napim :/
Efs yedeğini restore edip sim kartı ve yuvasını test edin derim. Ne kadar hatalı işlem yapsanız da efs yedeği düzeltecektir durumu. Eğer sim kart çalışırsa imei işlemini düzgün olarak yapabilecek bir yere verirsiniz olay çözülür. Şahsen sanmıyorum anakartın arızalı olduğunu

Oyla:
Üst Alt