- Adım
- test
- Cihazım
- Xiaomi mi9t
- Konular
- 2
denedim hocam resime bakınCihazın ana konusunda yer alan bu rehberi denediniz mi ?
Rehber - Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi.
Selamlar. Mi9t kullanıcısı olarak vodafone'dan Turkcell e geçtiğime Volte ve Vowifi nin ortadan kaybolmasıyla hayal kırıklığına uğradım. Başka bir telefonda (LG G5) HDSES (Turkcell) olayını aktif ettikten sonra İşi efs kurcalamaya kadar götürdüm ama sonuç hüsran. Bu sorunu hala yaşayan varmı...forum.miuiturkiye.net
denedim hocam resime bakın
Hocam peki bu Qualcoom ile yapılanı nasıl yapacağız yapmaya çalıştım hata verdi olmadı bi yapılış videosu var mıbu link her rom değişiminde yapmanız gerekiyorRehber - EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu
Merhaba arkadaşlar takip edenler hatırlayacaktır uzun çalışmalar sonucu epey tecrübe ettiğimiz vowifi konuları üstüne bir yenisini eklemek istedim. Nedir bu EVS derseniz; volte yani HD ses kalitesinin bir üstü olan Ultra HD görüşme olarak en basit şekilde anlatabilirim. Açılımını Gelişmiş Ses...forum.miuiturkiye.net
bu linktekini de bir kere yaparsanız hangi roma geçersenz geçin sıkıntısız açılıyor kodları girince.Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme
Öncelikle telefonunuz Rootlu, usb hata ayıklama açık, EFS yedeği almayı unutmayın Qcom sürücü , QPTS linkten program ve sürücüyü indirip kurun. ben işlemleri (bu versiyon ile yaptım çalışmayanlar için tüm versiyonlar QPTS tüm versiyonları) programı kurun. komut satırında adb penceresi açıp...forum.miuiturkiye.net