- Adım
- Umut
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 1
doğrudur hocam arka kapağı açıyorlar o mevzumu ücretli olanÜcretli çözüm var hocam,paranın açamayacağı kilit yok ölüm hariç
Servis Hizmeti - Forum Tamircisi Zenex Geldi...
Hocalarım farklı durumlardan dolayı forumda uzun süredir yokum. Merak edenlere, soranlara teşekkürlerimi iletirim. Sağlığım yerinde. Sektör değiştirdim diyebilirim. Konunun açık durmasının bir gerekliliği yok şu anda. Bu nedenle konuyu kapatıyorum. Bu bir veda değil, telefon numaram çoğunuzda...forum.miuiturkiye.net
doğrudur hocam arka kapağı açıyorlar o mevzumu ücretli olan
Hocam benim looader açılmadı direk repair yapıldı looader için biz müracaat ediyoruzYetkili hesap ile açılıyor, konu sahibine ulaşın hem açsın hemde imei repair yapsın hemde rom root yüklesin. Tıpkı nescafe gibi 3ü1 arada
konu sahibi kim nasıl ulaşcam forumda yeniyim bilgim azYetkili hesap ile açılıyor, konu sahibine ulaşın hem açsın hemde imei repair yapsın hemde rom root yüklesin. Tıpkı nescafe gibi 3ü1 arada
banada yardımcı olsanız ya valla başım ağrıdı dün takmaktan kafayaHocam benim looader açılmadı direk repair yapıldı looader için biz müracaat ediyoruz
Hocam bende arkadaşa gönderdim halletti yolladıkonu sahibi kim nasıl ulaşcam forumda yeniyim bilgim az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
banada yardımcı olsanız ya valla başım ağrıdı dün takmaktan kafaya
forumdaki arkadaşmı hocam kim 2.simi kullanmadım hiçHocam bende arkadaşa gönderdim halletti yolladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin 1 sim 4 ay
2 sim 4 ay kullandınız mı ?
Hiç kullanmadiysaniz korkulacak bir durum yokforumdaki arkadaşmı hocam kim 2.simi kullanmadım hiç