İpucu Xiaomi mi9 Whatsapp bildirim sorunu ve çözümü!

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
Tesadüfen düşündüm ve kendim çözdüm. Sizde benim gibi Whatsapp bildirimleri için özel ses tonu kullanıyorsanız bildirimleri alamıyorsunuz demektir. Whatsaba özel ses tonu aramayın arkadaşlar ama kişiye özel ses tonu atabilirsiniz kendim tesadüfen bu yolla çözdüm. İnşallah sizlerede faydası olur sizler için de çözüm olur. Deneyip sonucu buraya yazabilirsiniz.

Not : Mi9 modeli eu rom için çözüm olarak bulunmuştur

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
whatsaap özel bildirim sesi koymadım..orj sesleri kullanıyorum sadece gruplarda özel ses var..bazen titreşim olarak geliyor bazen çalıyor ses.çözüm bulamadım..

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
whatsaap özel bildirim sesi koymadım..orj sesleri kullanıyorum sadece gruplarda özel ses var..bazen titreşim olarak geliyor bazen çalıyor ses.çözüm bulamadım..
Yazılım farkı olabilirmi ben eu rom 9.9.6 kullanıyorum

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Benimki eu rom 10.2.16.0 budur..

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki eu rom 10.2.16.0 budur..
Globalde bende sorun yoktu eu kurunca bildirim almamaya başladım hatta global sürüme tekrar geçtim. Elim rahat durmadı tekrar eu rom attım. Ve wattsap bildirimleri gelmiyordu bu benim canımı çok sıkmıştı sadece eşime özel zil sesi ayarlamıştım, genel bildirimede eklemiştim diğer kişilerden hiçbir şekilde bildirim alamadım sadece Whatsappa girince görüyordum. Eşimde geliyordu bunda geliyorsa değerlerinden de gelmeli dedim ve watsabı silip yeniden kurdum genel bildirim sesini değişmedim sorunu bu şekilde tesadüfen çözdüm. Şimdi istediğim kişiye özel bildirim sesi ekliyorum sorun yok. Deneme yanılma yoluyla çözebilirsiniz ben bu şekilde çözüme ulaştım rahatım

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Üst Alt