- Adım
- Lenovo
- Cihazım
- Tab 2a30
- Konular
- 10
Huawei p30 promu yoksa mi 9 mu kamera yönünden iyi bana bataryası iyi kamerası güzel bi telefon için soruyorum
karşılaştırmaları burdan bakabilirsinHuawei p30 promu yoksa mi 9 mu kamera yönünden iyi bana bataryası iyi kamerası güzel bi telefon için soruyorum
Aynen. Ozellikle arka kamera etrafinda bir cebe koyup cikarmakla cok toz birikiyorBenim alakasiz olabilir fakat soyle bir sorum olacak arkadaslar.
Sizdede cihaz cok fazla toz tutuyormu ?
Ornegin cebe sokup cikardikdan sonra yada kullanmadan bir yere birakinca ekran ve kamera cevresinde asiri toz birikmesi soz konusu.
Ekrandaki film ile alakali diyecegim ama cihazin arka yuzude baya bir toz cekiyor.
Sizde varmi boyle bir durum ?
Soft skinlerden alip kaplayacagim en sonunda cihazi boyle devam ederse.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birkac bisey siparisi verdik bakalim yoksa toza suya karsi zaten sertifikasi yok cihazin toz icinde sikinti cikarmasin ilerdeAynen. Ozellikle arka kamera etrafinda bir cebe koyup cikarmakla cok toz birikiyor
Kasa ile kamera cikintisini kapatan birkac ufak kamera koruyucu var.Siparis ettim bakalim ise yarar ise paylasirim burdanArka kameranin cok toz tutmasi cikintisinin fazla olmasindan kaynaklaniyor sanirim. Kılıfta var. Dogal olarak tozda kamera etrafina toplaniyor. Yapacak bisey yok. Arada üflüyoruz o kadar
Kamera icin bundan cok umitliyim hocam.Case icinse supcase siparis ettim bakalimSevinirim dostum ise yarayan biseyler olursa paylasirim bende.