Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Rehber hazırladığınızda nerde yayınlıyacaksınız hocam hangi konu başlığı altında orayı takip edeyim
Eğer rehber hazırlamaya değer farklar olursa Xiaomi Mi9 başlığı altında yayınlarız hocam ama eğer küçük ayrıntılar dışında fark olmazsa rehber olmayabilir de. :)

1kemal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kemal eskici
Cihazım
mi mix 2
Konular
1
Bu cihaz şuanda sahibinden de birileri getirmiş satıyor imei atabilirmiyiz bunlara program ile bilgisi olan varmı

MuratKeten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Bilgisayar Muhendi
Konular
1
Lansmanda satış ile ilgili belli bir tarih söylemediler diye hatırlıyorum, mi 9 xiaomi'nin avm şubelerinde satışta mı yoksa şu anda?

Son düzenleme:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
mi 9 almayı düşünüyorum ama youtube'da kamera incelemerinde video çekerken hep bi titriyor dalgalanıyor.Bu düzelebiliyor mu? yoksa illa 30fps mi yapmak lazım dalgalanma ya da titreme olmaması için.Cihazda OIS ve EIS var diye biliyorum.buna rağmen bu kadar titreme normal midir?

Birde videodaki ses kaydı gerçekten kötü.bu yazılımla düzeltilen bir şey midir? yoksa donanımsal bu şekilde midir?

link:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
mi 9 almayı düşünüyorum ama youtube'da kamera incelemerinde video çekerken hep bi titriyor dalgalanıyor.Bu düzelebiliyor mu? yoksa illa 30fps mi yapmak lazım dalgalanma ya da titreme olmaması için.Cihazda OIS ve EIS var diye biliyorum.buna rağmen bu kadar titreme normal midir?

Birde videodaki ses kaydı gerçekten kötü.bu yazılımla düzeltilen bir şey midir? yoksa donanımsal bu şekilde midir?

link:
Cihazda ois yok eis ise 30fpsde çalışıyor

kaana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9
Konular
1
Hayırlı olsun, telefonunuzu güzel günlerde kullanın.

Henüz romlar arasındaki farklar resmi olarak açıklanmadığı için bir rehber hazırlamadık. Temel olarak EEA romu Avrupa için özelleştirilmiş ve Avrupa'daki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmış bir rom. Global ise Çin dışında yaşayan tüm kullanıcılar için hazırlanmış genel bir rom. Şimdilik EEA romunda Widevine L1 sertifikasının bulunması haricinde her hangi bir fark yok gibi görünüyor. Dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Sağolun hocam teşekkürler. Netflix kullanmadığıma göre bu akşam Global ile bir deneme yapayım o zaman.
Takipteyim kolaylıklar diliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link:

Titremeye bir şey diyemeyeceğim ama Samsung da gereksiz fazla ve yapay bir sharpen efekti var, çok belli oluyor.

Son düzenleme:

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
eis miui 11 ile gelisir diye umuyorum

Yoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi9 TE
Meslek
Ee müh
Konular
2
Arkadaşlar mi9 TE modelinede
Resmi global rom yükleniyor. Merak eden arkadaşlara duyurulur
Ben şuan kullanıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-05-20-22-23-764_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-04-05-20-22-23-764_com.android.settings.png
    123,7 KB · Görüntüleme: 22

gekren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
Arkadaşlar mi9 TE modelinede
Resmi global rom yükleniyor. Merak eden arkadaşlara duyurulur
Ben şuan kullanıyorum

Orjinali çin romu olsa bile yükleniyor mu?

Sonunda telefonu alabildim. 20 w hızlı şarj olayı beni çok etkiledi. S7 edge den geçtiğim için hız vs. harika geldi diyebilirim. Ois ile eis farkı çok fazla. S7 edge de bildiğim kadarıyla ois var ve hafif titeeşimleri alırken eis de böyle bir duruma rastlamadım. Ayrıca slow motion olayında 60 fps gibi ayarlar yapılamıyor ya da ben bulamadım. Düşük ışıkta 60 fps lere inmek gerekebiliyor ağır çekimlerde. Ancak böyle bir ayar bulamadım. Onun haricinde bir çok inceleme videosunda derinlik efektini ya ayarları kurcalamadıkları için yada başka sebepten kötü göstermişler ancak derinlik efekti bir harika. Yarın vakit bulursam s7 edge/redmi note 7/mi9 ile aynı anda video ve foto çekmek istiyorum. Başarırsam paylaşacağım.

Son düzenleme:

SpeedyKing

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Samsung
Konular
1
Kimse net birşey söylemiyor xiaomi mi 9 çin versiyonunda 4.5g varmı yokmu???

Aldığınız telefon xiaomi mi 9 global sürüm mü çin sürümünde 4.5g varmı???
Orjinali çin romu olsa bile yükleniyor mu?

Sonunda telefonu alabildim. 20 w hızlı şarj olayı beni çok etkiledi. S7 edge den geçtiğim için hız vs. harika geldi diyebilirim. Ois ile eis farkı çok fazla. S7 edge de bildiğim kadarıyla ois var ve hafif titeeşimleri alırken eis de böyle bir duruma rastlamadım. Ayrıca slow motion olayında 60 fps gibi ayarlar yapılamıyor ya da ben bulamadım. Düşük ışıkta 60 fps lere inmek gerekebiliyor ağır çekimlerde. Ancak böyle bir ayar bulamadım. Onun haricinde bir çok inceleme videosunda derinlik efektini ya ayarları kurcalamadıkları için yada başka sebepten kötü göstermişler ancak derinlik efekti bir harika. Yarın vakit bulursam s7 edge/redmi note 7/mi9 ile aynı anda video ve foto çekmek istiyorum. Başarırsam paylaşacağım.

Üst Alt