- Adım
- Ender
- Cihazım
- iPhone 14 Pro
- Meslek
- Teknik Servis
- Konular
- 22
Hemen her amiral gemisi modelinde bununla karşılaşıyoruz hocam. Zamanla bir miktar daha düşecektir zannediyorum.Cepport 128/6GB versiyonunu KVK Teknik Servis Garantisi İle 4819 TL den satisa sunmus.
5000TL de Xiaomi Turkiye Garantili..
Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz cantara hocamBana komik bir durum gibi geldi
Yeni rom u kurunca hiç bir sorunum kalmadı. Ancak yeni romda da hareketli kısa videoları kilit ekranına kıyamıyorum. Hatta temalar içinde de 4 tane kendi hareketli video hariç hiç bir indirme yolu vs yok.Battery saving olarak değiştirip dener misiniz? Denemeden önce telefonunuzu bir defa tamamen kapatıp açmanız gerekiyor.
En altta daha fazla tema bul çıkmıyormuYeni rom u kurunca hiç bir sorunum kalmadı. Ancak yeni romda da hareketli kısa videoları kilit ekranına kıyamıyorum. Hatta temalar içinde de 4 tane kendi hareketli video hariç hiç bir indirme yolu vs yok.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
En altta daha fazla tema bul çıkmıyormu
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buraya basınca Çin romundaki gibi hareketli duvar kağıtları ile ilgili bir kategori çıkmıyor. Misal Çin romunda özel efektli duvar kağıtlarına girince altta daha fazlası diye seçenek çıkıyordu. Denizde yüzen bir balina vs. bir çok seçenek çıkıyordu.Tema veya duvar kagıdına gelip en altta daha fazlasını bul dediğinde bir sürü buluyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çin romlarındaki Temalar uygulaması ve Global romlardaki temalar uygulaması maalesef farklı kaynaklardan veri alırlar. Global romda çin romundaki seçenekleri görüntüleyemezsiniz.Buraya basınca Çin romundaki gibi hareketli duvar kağıtları ile ilgili bir kategori çıkmıyor. Misal Çin romunda özel efektli duvar kağıtlarına girince altta daha fazlası diye seçenek çıkıyordu. Denizde yüzen bir balina vs. bir çok seçenek çıkıyordu.