Yardım Xiaomi Mi9 Suya Düştü

Col. Hans Landa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hans Landa
Cihazım
Note 6 PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Merhaba arkadaşlar . Belki konunun yeri burası değil ama açacak başka bir başlık yeri bulamadım . Dün akşam saatlerinde telefonum suya düştü, telefonu sudan aldıktan sonra kapatma fırsatım olmadı çünkü ekran bembayaz olmuştu ve yanıp sönüyordu ve suya dışarda düşürdüğümden dolayı 15 20 dk sonra hemen pirince yatırdım , aradan 15-20 saat geçti ama herhangi bir değişme yok . Ekran hala bembayaz ve siz ekrana bastıkça yanıp sönüyor . Şu an bulunduğum ülkede Xiaomi pek yaygın bir marka değil ve hatta hiç görmedim , telefoncuya götürme fırsatım yok bundan dolayı . Evde kendi imkanlarımla bu durumu nasıl aşabilirim ? Çözüm önerilerinize açığım .

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
24 saat olunca al telefonu. Hala duzelmemiş ve TAMİRCİYE verme gibi bir durumun yoksa Internetten arastirarak acabilirsiniz cihazi. İçini acmadan da ekran mi yanmış pil mi yanmis onu bilemezsiniz. Gecmis olsun. Ayrica sunu da diyeyim eger gerekli malzemeniz yoksa cihazı boşuna acmaniza gerek de yon. Yani misal ekran degismesi gerek ama siz de ekran yoksa ugrasmayin hic. İcini kurutmaya devam etmek isterseniz de pirinçe devam.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aşağıdaki Rehbere bir göz atın isterseniz hocam.

Oyla:

Col. Hans Landa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hans Landa
Cihazım
Note 6 PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 saat olunca al telefonu. Hala duzelmemiş ve TAMİRCİYE verme gibi bir durumun yoksa Internetten arastirarak acabilirsiniz cihazi. İçini acmadan da ekran mi yanmış pil mi yanmis onu bilemezsiniz. Gecmis olsun. Ayrica sunu da diyeyim eger gerekli malzemeniz yoksa cihazı boşuna acmaniza gerek de yon. Yani misal ekran degismesi gerek ama siz de ekran yoksa ugrasmayin hic. İcini kurutmaya devam etmek isterseniz de pirinçe devam.
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam . İçini açsam bile yerine yenisini koyabileceğim bir malzeme yok anca aliexpress ya da ebay'dan sipariş edebilirim ama o da ne zamana gelir hiçbir fikrim yok .

Aşağıdaki Rehbere bir göz atın isterseniz hocam.
teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için . Hemen inceliyorum .

Oyla:

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Geçmiş olsun hocam.MI 8 SE kullanıyorum bir bardak kola döküldü üzerine çok şükür bişey yok benim cihazda.

Oyla:
Üst Alt