- Adım
- bulut
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI GLOBAL 11.0.5.0
- Telefon Modeli
- mi 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba ,
Öncelikle yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Problem ;
Yurtdışından aldığım Mi9 için imei kaydını 1500 TL ödeyerek yaptırdım. Bu kayıt sonrası 1-2 gün telefonu kullanabildim ancak yaklaşık 2 gündür şebeke hiç gelmiyor. Kullandığım operator turk telekom. Özet geçmem gerekirse hem BTK ile hem de Turk telekom ile konuyu defalarca görüştüm. Btk kendi tarafında bir problem olmadığını ve imei kaydının mi9 için yapılmış olduğunu bildiriyor. Turk telekom müşteri hizmetleri ise bana saçma sapan cevaplar veriyor ve yardımcı olmuyor ya da olamıyor. Pasaport ve kaydedilen hat benim üzerime.
Özetle şebeke problemi var cihazımda hiç gelmiyor.
Bu problemi yaşayan varsa çözümü hakkında bilgi paylaşmasını rica ederim.
Teşekkürler
Öncelikle yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Problem ;
Yurtdışından aldığım Mi9 için imei kaydını 1500 TL ödeyerek yaptırdım. Bu kayıt sonrası 1-2 gün telefonu kullanabildim ancak yaklaşık 2 gündür şebeke hiç gelmiyor. Kullandığım operator turk telekom. Özet geçmem gerekirse hem BTK ile hem de Turk telekom ile konuyu defalarca görüştüm. Btk kendi tarafında bir problem olmadığını ve imei kaydının mi9 için yapılmış olduğunu bildiriyor. Turk telekom müşteri hizmetleri ise bana saçma sapan cevaplar veriyor ve yardımcı olmuyor ya da olamıyor. Pasaport ve kaydedilen hat benim üzerime.
Özetle şebeke problemi var cihazımda hiç gelmiyor.
Bu problemi yaşayan varsa çözümü hakkında bilgi paylaşmasını rica ederim.
Teşekkürler