Soru Xiaomi mi9 hakkında bilgi

rydwan89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
İphone xs
Konular
2
Öncelikle herkese çok selamlar uzun zamandır bu formu takip etmekteyim ancak yeni üye oldum. Xiaomi mi 9 çok araştırdım ama bir türlü alınacak telefon mu değilmi anlayamadım. Hayatımda hiç android kullanmadım kullanmak çok istiyorum hiç kullanmadığım için fikrimde yok hep otomatik güncelleme alan ios kullandım Forumda birden fazla sorunla karşılaşanlar görünce tedirgin oluyorum telefonda çok hoşuma gidiyor bilemedim. Böyle farklı romlarla uğraşmadan global versiyonla bir kaç yıl kullanabilir miyim sizce kullananlar bilgi verebilirse çok mutlu olurum. İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Umarım doğru bir yere yazmışımdır Kusuruma bakmayın lütfen

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle herkese çok selamlar uzun zamandır bu formu takip etmekteyim ancak yeni üye oldum. Xiaomi mi 9 çok araştırdım ama bir türlü alınacak telefon mu değilmi anlayamadım. Hayatımda hiç android kullanmadım kullanmak çok istiyorum hiç kullanmadığım için fikrimde yok hep otomatik güncelleme alan ios kullandım Forumda birden fazla sorunla karşılaşanlar görünce tedirgin oluyorum telefonda çok hoşuma gidiyor bilemedim. Böyle farklı romlarla uğraşmadan global versiyonla bir kaç yıl kullanabilir miyim sizce kullananlar bilgi verebilirse çok mutlu olurum. İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Umarım doğru bir yere yazmışımdır Kusuruma bakmayın lütfen
Evet kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz sorunlar genellikle bizlerin rahat durmamasından kaynaklı. Orijinal olmayan yazılımlar yüklüyoruz ve bahsettiğiniz güncelleme sorunları ile karşılaşıyoruz. Orijinal yazılımda güncellemeler otomatik gelir ve gelen güncellemeyi yükler, kullanırsınız.

Oyla:

rydwan89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
İphone xs
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı peki semers iletşim diye biryer var kayıtlı xiaomi mi 9 2650 TL yazıyor. Farklı yollarla kaydedilmiş peki bu global versiyon denilen telefonu alsam otomatik güncelleme alırmı acaba bilginiz varmı veya peki kusura bakmayın tekrardan çok soru soruyorum bilgim olmadığı için teşekkür ederim

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı peki semers iletşim diye biryer var kayıtlı xiaomi mi 9 2650 TL yazıyor. Farklı yollarla kaydedilmiş peki bu global versiyon denilen telefonu alsam otomatik güncelleme alırmı acaba bilginiz varmı veya peki kusura bakmayın tekrardan çok soru soruyorum bilgim olmadığı için teşekkür ederim
Bizler gibi rom atiyim sunu degistireyim felan yapmassan guselce guncelleme alir. Aldigin urun global olsun yeter cinde bir kac ayar yapcan
Çoğu kisinin karsilastigi problemler genelde bilmediğimiz ozelliklerden oluyor.
Bende cok konu actim su nasil bu nasil diye disardan bakinca sorun gibi gözüküyor ama aslinda bilmediklerimi soruyorum suan senin yaptigin gibi icin rahat olsun yani

Oyla:

rydwan89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
İphone xs
Konular
2
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için malum para kolay kazanılmıyor :) İlk işim global versiyon mi 9 almak olacak

Oyla:

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
şarjz tatmin etmeyebilir sizi sadece geri kalan on numara cihaz..çok kullanıyorsanız bende sıkıntı yok sabah akşam kadar götürür kullanıma bağlı..

Oyla:

rydwan89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
İphone xs
Konular
2
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmelerinizden dolayı hafta sonu gidip canlı canlı bi bakıcam :) inşallah güzel olur

Oyla:

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
şarjz tatmin etmeyebilir sizi sadece geri kalan on numara cihaz..çok kullanıyorsanız bende sıkıntı yok sabah akşam kadar götürür kullanıma bağlı..

Şarjı beni de tatmin etmiyordu, normalde her sabah şarjdan çıkartıp akşam yatarken takarım şarja. %30'larda filan kalırdı.
Geçenlerde çok yoğun olduğum, telefonu elime neredeyse hiç almadığım bir iş gününde akşam eve gittiğimde şarjımın %92 olduğunu gördüm. Ve o zaman anladım ki telefonun şarjı yeterli ama biz abartıyoruz :D

Oyla:
Üst Alt