Yardım Xiaomi mi8 pro ve note 8 arası.

Çinlialıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Samsung
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Note
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Iyi günler dilerim herkese.
2 hafta içinde bir telefon alacağım. Mi8 pro (delta teknik servis garantili) 3640tl ve note 8 (samsung türkiye garantili) 4000tl. Bu iki telefon arasında kaldım. Delta teknik servisi çok kafamı karıştırıyor. Ayrıca 5 senedir note serisi kullandığım için de değişiklik yapmak makul geliyor. Telefonu 2 taş çatlasa 3 sene kullanacağım. Kamera ve oyun performansı ve pil benim için baş kriterler. Ki sanırım herkes için böyledir. Forum sakinleri olarak hangisini önerirsiniz? Siz olsanız hangi sebepten dolayı hangi telefonu kullanırdınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Iyi günler dilerim herkese.
2 hafta içinde bir telefon alacağım. Mi8 pro (delta teknik servis garantili) 3640tl ve note 8 (samsung türkiye garantili) 4000tl. Bu iki telefon arasında kaldım. Delta teknik servisi çok kafamı karıştırıyor. Ayrıca 5 senedir note serisi kullandığım için de değişiklik yapmak makul geliyor. Telefonu 2 taş çatlasa 3 sene kullanacağım. Kamera ve oyun performansı ve pil benim için baş kriterler. Ki sanırım herkes için böyledir. Forum sakinleri olarak hangisini önerirsiniz? Siz olsanız hangi sebepten dolayı hangi telefonu kullanırdınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Valla hocam ben note8 alırdım.sebebi ise stabil bi yazılım kullanmak istemem miui arayüzü hoşuma gidiyor ama samsung çok daha stabil bana göre. Ha birde kamerası daha iyi vede ekranı

Oyla:

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
Hocam bence mi 8 pro alın işlemcisi çok daha iyi rami daha yüksek fiyatı daha düşük ileride fortnite dan daha iyi bir oyun çıkarsa note 8 de oynayamayanilirsiniz yada açar ama kasar ben olsam mi 8 pro alırdım arkasida şeffaf cam çok iyi tasarımı var

Oyla:
Üst Alt