Soru Xiaomi Mİ8 Hk.

recbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Mi8
Konular
5
Merhaba arkadaşlar 4-5-6-7 ve 7 Plus ile süren 8 yıllık İOS macerama son vermiş bulunuyorum ve bununla gurur duyuyorum .
Mi 8 6 / 128Gb Global
Cihazı çarşamba günü aldım yurtdışından getirttim perşembe günü sabah e-devletten 170₺ ödeyip kayıt yaptırdım. Bugüne bırakmayarak 500₺ direkten döndüm.
Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir kaç sorum olacak;
1-Sağlam ancak elimde çok kaba durmayacak kılıf tavsiyeniz,
2-Ücret sınırı olmaksınız kaliteli ekran koruyucu tavsiyeniz,
3-Kesinlikle şunları yap MIUI'ın en güzel özelliği dediğiniz şeyler nelerdir?
Birde arkadaşlar ekran kitliyken whatsapp düşen bildirimler kocaman görünüyor onu nasıl küçültebilirim?
İOS emojilerine çok alışmışım bunlara alışacağımı sanmıyorum ios emojilerini kullanabilirmiyim?
Çok teşekkür ederim.

revnak96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Revnak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
4
Selamlar hocam mi ailesine hoşgeldiniz umarım memnun kalacağınız bir deneyim olur

Ekran koruyucu ve kılıf ile ilgili forumda birkaç konu var halihazırda onlara bakabilirsiniz birinin linkini şöyle bırakayım

Kılıf olarak AliExpress de mofi nin kılıfları çok şık bence bende birini yeni sipariş ettim blackfriday de yaklaşıyorken takipte kalmanızı tavsiye ederim

Şahsen MIUI ın en sevdiğim özelliği çok özelleştirilebilir oluşu ben telefonumu istediğim gibi kullanmayı çok seviyorum halihazırda rootlu kullanıyorum ama bu sizin tercihiniz Apple dan geçtiğiniz için hakim olmadığınız bir konu olmayabilir o yüzden başlarda rom root gibi konularda ince eleyip sık dokumanız telefona zarar vermemeniz açısından önemli ama rootlarsaniz viper 4 Android Dolby atmos YouTube vanced gibi çok güzel kullanışlı modlar var benim favorilerim amma velakin dediğim gibi başlarda ayarlar bölümünde kaybolmanız kâfidir bence kurcalayın kurcalayabildiğiniz kadar apple da sabit olan birçok özelliğin aslında özelleştirilebilir olduğunu göreceksiniz

Telefonunuz hayırlı olsun tekrardan umarım memnun kalırsınız...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

recbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Mi8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar hocam mi ailesine hoşgeldiniz umarım memnun kalacağınız bir deneyim olur

Ekran koruyucu ve kılıf ile ilgili forumda birkaç konu var halihazırda onlara bakabilirsiniz birinin linkini şöyle bırakayım

Kılıf olarak AliExpress de mofi nin kılıfları çok şık bence bende birini yeni sipariş ettim blackfriday de yaklaşıyorken takipte kalmanızı tavsiye ederim

Şahsen MIUI ın en sevdiğim özelliği çok özelleştirilebilir oluşu ben telefonumu istediğim gibi kullanmayı çok seviyorum halihazırda rootlu kullanıyorum ama bu sizin tercihiniz Apple dan geçtiğiniz için hakim olmadığınız bir konu olmayabilir o yüzden başlarda rom root gibi konularda ince eleyip sık dokumanız telefona zarar vermemeniz açısından önemli ama rootlarsaniz viper 4 Android Dolby atmos YouTube vanced gibi çok güzel kullanışlı modlar var benim favorilerim amma velakin dediğim gibi başlarda ayarlar bölümünde kaybolmanız kâfidir bence kurcalayın kurcalayabildiğiniz kadar apple da sabit olan birçok özelliğin aslında özelleştirilebilir olduğunu göreceksiniz

Telefonunuz hayırlı olsun tekrardan umarım memnun kalırsınız...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam..

Oyla:
Üst Alt