İpucu Xiaomi Mi8 Brick olan cihazlar Ritzy servis cevabı

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam testpoint yaptınızmı? veya işe yaradımı?
açıkçası cihazın içini hiç açmadım sebebi elimde kalmasında korktum en nihayetin büyük bi mebla ödedim. Diğer bir sebebi yetkili bir hesap olmadan bu işlem maalesef yapılamıyor. O yüzden açmamın ve testpoint yapmamın hiç mantığı yok.

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
açıkçası cihazın içini hiç açmadım sebebi elimde kalmasında korktum en nihayetin büyük bi mebla ödedim. Diğer bir sebebi yetkili bir hesap olmadan bu işlem maalesef yapılamıyor. O yüzden açmamın ve testpoint yapmamın hiç mantığı yok.
anladım hocam tekrardan geçmiş olsun...

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
KASIMM arkadaşınızın durumuna gerçekten üzüldüm kendi telefonumun başına geldiği için iyi anlayabiliyorum onu gece 3-4 e kadar forumları gezsemde şuan için bir çözüm yok 4pda da verilen yöntem de artık kaldırıldı ve tek çözüm olarak lokal saticiniza başvurun diyorlar aklımda bir fikir var LinkedIn de Türkiye MIUI sorumlusuna ulaşıp forum adına konuyu açıklarsak sizce bir yararı olur mu? Sonuçta Türkiye'de bu kadar kalabalık bir topluluğa sahibiz ve sorunu yaşayan kişi sayısı her geçen gün artıyor

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
KASIMM arkadaşınızın durumuna gerçekten üzüldüm kendi telefonumun başına geldiği için iyi anlayabiliyorum onu gece 3-4 e kadar forumları gezsemde şuan için bir çözüm yok 4pda da verilen yöntem de artık kaldırıldı ve tek çözüm olarak lokal saticiniza başvurun diyorlar aklımda bir fikir var LinkedIn de Türkiye MIUI sorumlusuna ulaşıp forum adına konuyu açıklarsak sizce bir yararı olur mu? Sonuçta Türkiye'de bu kadar kalabalık bir topluluğa sahibiz ve sorunu yaşayan kişi sayısı her geçen gün artıyor
Hocam nasıl yani artık yetkili hesap Test Point sistemi ile de mi çözüm saglanamiyor

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Hocam nasıl yani artık yetkili hesap Test Point sistemi ile de mi çözüm saglanamiyor

Gece kendi açtığım botloader kilitlendi konusundada paylaşmıştım sayfayı rusçadan ingilizceye çevirdiğimde yazan şey yukarıda yazdığım gibiydi.

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Gece kendi açtığım botloader kilitlendi konusundada paylaşmıştım sayfayı rusçadan ingilizceye çevirdiğimde yazan şey yukarıda yazdığım gibiydi.
Xda da Andres diye bir ispanyol bu şekilde açmış kilidi aynı şekilde xda da birkaç kişiden daha okudum s unlock dan hesap alıp açanlari ama miui admini 3 4 haftadır edl modu da çalışmıyor diyince kıllanmıştım. Demek şuan için o da çalışmıyor

BerkMYildiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
4
Sizin gibi bende clear and lock u farketmedim sürekli mi yazısında kaldı reset atıp duruyordu ancak internette aradığımda tekrar unlock programıyla bl açıp rom attım.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Sizin gibi bende clear and lock u farketmedim sürekli mi yazısında kaldı reset atıp duruyordu ancak internette aradığımda tekrar unlock programıyla bl açıp rom attım.

Doğrudur bende aynı şekilde açtım yalnız arkadaşların yetkili bir hesabı yok.

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Ne zaman yaptınız bu işlemi hocam? Miui forumda 3 4 haftadır çalışmadığını söyledi de admin

Üst Alt