Xiaomi mi6'ım

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
:) her hafta güncelleme mi geliyor ilk kez alınca merak ediyorum sadece şimdiden teşekkür ederim batarya önemliydi benim için developer indiriyorum o zaman
evet ama şu 1-2 hafta çindeki resmi tatil dolayısı ile almıyor. çok yakında yeniden başlar.

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
Stable Miui 9 yok henüz. O yüzden devoloper yüklemeniz gerekiyor. Şarjı da gayet iyi şu an % 45 şarjım var. Ekran süresi 4 s 15 dk.

İndirip hafızaya atıp ayarlar güncellemede sağ üstte 3 nokta var ona "güncelleme paketini seçin"e tıklayın. ordan attığınız romu seçip yükleyin her şey silinir ona göre.
çok teşekkür ederim indiriyorum bitince yeniden yazacağım bir de şarjı %35 şu an tam doldurup mu yükleyeyim yoksa fark etmez mi?

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
Stable Miui 9 yok henüz. O yüzden devoloper yüklemeniz gerekiyor. Şarjı da gayet iyi şu an % 45 şarjım var. Ekran süresi 4 s 15 dk.

İndirip hafızaya atıp ayarlar güncellemede sağ üstte 3 nokta var ona "güncelleme paketini seçin"e tıklayın. ordan attığınız romu seçip yükleyin her şey silinir ona göre.
bunu wifi ile mi elde ettiniz? harikaymış :)

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Bu işlemleri yapmak için bootloader kilidinin açık olması mı gerekiyor? Miui 9 dosyasını telefona atıp, güncellemelerden seçerek güncellesem bitiyor mu?

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
WiFi ya da mobil farketmez aktif kullanımda sonuç bu. Sosyal medya whatsapp görüntülü arama youtube'dan video izleme dahil.
tamamdır indirip hemen yüklüyorum. Bu telefon heyecanlandırdı beni. Çok teşekkür ederim.

Aydın Onur Gerçek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın Onur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
9
WiFi ya da mobil farketmez aktif kullanımda sonuç bu. Sosyal medya whatsapp görüntülü arama youtube'dan video izleme dahil.
Bootloader kilidi açık olmak zorunda mı cidden?

Üst Alt