Yardım Xiaomi Mİ6

musti_200117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
XİAOMİ Mİ5
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V10.4.2 stabil rom MIUI 10
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhabalar iyi forumlar diliyorum
1.5 senedir mi6 telefonum kırık olduğu için kullanıyorum şimdi yaptırdım da 10.4.2 de stabil yüklü en güncel sürümü sistem yükleyicisi tarafından yüklemek için bir rom paylaşabilir misiniz? Rica etsem şimdiden teşekkürler

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrpyi açın hocam. Flash kısmına girin oradan indirdiğiniz zip dosyasını bulun. Sonra şuradaki zip signature seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun ve en alttaki çubuğu kaydırın flashlayın

Ekli dosyalar

• IMG_20200713_203731.jpg
    IMG_20200713_203731.jpg
    189,8 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

musti_200117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
XİAOMİ Mİ5
Konular
7
Twrpyi açın hocam. Flash kısmına girin oradan indirdiğiniz zip dosyasını bulun. Sonra şuradaki zip signature seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun ve en alttaki çubuğu kaydırın flashlayın
Abi dediğini yaptım cihaz açılırken mi yazısında sabit kaldı sonra açılmadı sarj 90di sabaha kadar bitmesini bekledim öyle kapandı kapatamadim sonra 0 lamaya çalıştım yine aynı rom falan yüklü değil hiçbir türlü açılmıyor mi de takılı kalıyor ne yapicam yardımcı olurmsnz

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Abi dediğini yaptım cihaz açılırken mi yazısında sabit kaldı sonra açılmadı sarj 90di sabaha kadar bitmesini bekledim öyle kapandı kapatamadim sonra 0 lamaya çalıştım yine aynı rom falan yüklü değil hiçbir türlü açılmıyor mi de takılı kalıyor ne yapicam yardımcı olurmsnz
Telefonu şarj edin hocam. Güç tuşu ve ses açma tuşu ile twrpye ulaşabiliyor musunuz onu söyleyin bize

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Evet ulaşabiliyorum şuanda PC de mevcut yanımda
Hocam twrpyi açın. Alınacak önemli fotoğraf vs bir şeyleriniz varsa onları alın. Sonra wipe kısmına girin sağ alttaki format dataya tıklayıp yes yazın ve onaylayın. Sonra geri gelin ve reboot kısmından recovery seçeneğini seçin. Twrp tekrar açılınca yine wipe kısmına girip advanced wipe seçeneğinden system-data-cache-dalviki temizleyin. Sonra geri gelip flash kısmından indirdiğiniz zip uzantılı romu kurun ve telefonu açın umarım olur

Oyla:

musti_200117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
XİAOMİ Mİ5
Konular
7
Hocam twrpyi açın. Alınacak önemli fotoğraf vs bir şeyleriniz varsa onları alın. Sonra wipe kısmına girin sağ alttaki format dataya tıklayıp yes yazın ve onaylayın. Sonra geri gelin ve reboot kısmından recovery seçeneğini seçin. Twrp tekrar açılınca yine wipe kısmına girip advanced wipe seçeneğinden system-data-cache-dalviki temizleyin. Sonra geri gelip flash kısmından indirdiğiniz zip uzantılı romu kurun ve telefonu açın umarım olur
mobilde şuanda rom yüklü değil pc den yüklemek istsyorum yukıradaki miui 12 olan linki indirip kursam olurmu

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
mobilde şuanda rom yüklü değil pc den yüklemek istsyorum yukıradaki miui 12 olan linki indirip kursam olurmu
O MIUI 12 custom rom hocam onu da twrpden kurabilirsiniz. Yukarıda söylediğim şekilde

Oyla:
Üst Alt