Çözüldü Xiaomi Mi6 vs Mi Note 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akanziii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi 11, Mi Note3
Konular
9
Arkadaşlar selam herkese,

Telefon almayı düşünüyorum ama mi6 ve mi note 3 arasında kaldım. Aslında kamera ve boyut bakımından mi note 3 ü tercih edecektim fakat işlemcisi snapdragon 660. Mi 6 nın işlemcisi ise snapdragon 835. Sorum şu sizce işlemciye çok önem vermeli miyim ve siz olsanız bu ikisi arasından hangisini seçerdiniz ?

Teşekkürler

Son düzenleme:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Mağaza önerebilirmisiniz fatihte doğubank gibi yerlerde mağazadan alabileceğim bir yer ?
Mağaza öneremem. İstanbulda oturmuyorum bilmiyorum haliyle. Ben internetten garantili olarak üç telefon aldım cepoorttan gayet sağlamlar ki zaten bu forumla bağlantı çalışıyorlar. Tam adreslerini bilmiyorum ama mağazaları Sirkecide galiba.
Ha yok garantisiz daha ucuza almak istiyorum derseniz de forumda alış veriş bölümüne bakın satıcı sağlam arkadaşlar var.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Emirhan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
galaxy s4
Konular
0
Mağaza öneremem. İstanbulda oturmuyorum bilmiyorum haliyle. Ben internetten garantili olarak üç telefon aldım cepoorttan gayet sağlamlar ki zaten bu forumla bağlantı çalışıyorlar. Tam adreslerini bilmiyorum ama mağazaları Sirkecide galiba.
Ha yok garantisiz daha ucuza almak istiyorum derseniz de forumda alış veriş bölümüne bakın satıcı sağlam arkadaşlar var.

teşekkür ederim kg iyi geceler

Oyla:

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Kağıt üzerinde ve gerçekte de snapdragon 835 şuan için en güçlüsü denebilir en azından benim bildiğim kadarıyla fakat 660 da yabana atılacak bir işlemci değil hani şuan telefonda yapılabilecekleri yeteri oranda karşılayacak güçte. Zaten son kullanıcının gözle görülür bir fark yaşayacağını düşünmüyorum.
Aynen size katılıyorum. Birde sd 660'ın pile katkısı çok iyi.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Birebir kendim kullanmadım telefonları ama mi note 3 kamera konusunda daha iyi diyen arkadaşlar vardı. Mi 6da kronik sorun var mı bilmiyorum ama bu forumda hemen hemen en çok hatanın rastlandığı telefon da Mi 6 gibi görünüyor. Çünkü açılan konuların çoğu mi 6 forumunda. Mi note 3 kullanıp ciddi şikayet edeni de henüz pek görmedim. Son karar sizin :)

Hocam mi6 da hiçbir problem kronik sorun yok.dağ gibi taş gibi tü tü tü maşallah bi telefon kendileri.sanırım bi senedir kullanıyorum teli.son 9 aydır hep eu beta romla kullanıyorum,telden hiçbir sıkıntım (kamera ses şu bu) yok gerçekten.kenarlarda ufak soyulma var o bile tele bi hava katıyor öyle bişey yani :)kamerası kesinlikle harika,google kamera kurunca daha da harika oluyor,hem düşük hem normal ışıkta,aslında aynı konu daha önce onlarca kez açıldı.konu sahibi kardeşim ikisinin arasında kalma mi6 al bak keyfine :)ama paran ve sabrın varsa 31 mayısta açıklanacak mi8 i al derim :)

Oyla:

akanziii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi 11, Mi Note3
Konular
9
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Dün Mi Note 3 ü aldım. Ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım pil zaten mükemmel. Kamerada 10 numara. Konu kilitlenebilir.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Dün Mi Note 3 ü aldım. Ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım pil zaten mükemmel. Kamerada 10 numara. Konu kilitlenebilir.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah :)

Oyla:

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. çok iyi bir seçim.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt