- Adım
- batuhan
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 16
dosyayı buldum ve flashladım wipe cache/dalvik mi diyeceğim yoksa reboot sysytem miDownload klasörü içindedir zip dosyası
dosyayı buldum ve flashladım wipe cache/dalvik mi diyeceğim yoksa reboot sysytem miDownload klasörü içindedir zip dosyası
dosyayı buldum ve flashladım wipe cache/dalvik mi diyeceğim yoksa reboot sysytem mi
mi logosunda kaldı telefonÖnce wipe cache/ dalvik yapın sonra reboot
Tekrar twrp ye girip wipe kısmından format data tıklayın çıkan ekrana "yes" yazıp çubuğu kaydırın. Sonra system reboot yapın.mi logosunda kaldı telefon
cmd den yaptıgım işlemleri tekrar yapmam gerekiyor mu?Tekrar twrp ye girip wipe kısmından format data tıklayın çıkan ekrana "yes" yazıp çubuğu kaydırın. Sonra system reboot yapın.
Bu işlemde *** Tüm bilgileriniz silinir. ***
Yapmanıza gerek, yok güç tuşu ve ses açma tuşuna beraber basın twrp açılacktır.cmd den yaptıgım işlemleri tekrar yapmam gerekiyor mu?
reboot dedşkten sonra ınstall TWRP app diye bir yer geliyor tikli mi olsun yani install mı diyeyim bunaYapmanıza gerek, yok güç tuşu ve ses açma tuşuna beraber basın twrp açılacktır.
reboot dedşkten sonra ınstall TWRP app diye bir yer geliyor tikli mi olsun yani install mı diyeyim buna
mi logosunda kaç dakika beklemeliyim direk açılmıyor sanırımTik yaparsanız twrp aplikasyonu yüklenerek ekrana gelir. Ben yüklemiyorum gerek yok.
Direk açılmaz zaten, 10 dk civarında sanırım.mi logosunda kaç dakika beklemeliyim direk açılmıyor sanırım