Sıkça Sorulan Sorular bölümüne bir göz atabilirsiniz hocam. Bu ve benzeri pek çok sorunuzun cevabı orada bulunuyor
Merhaba bende birşey sormak istiyorum bu cihazdan bende kullanıyorum Türkiye'ye getiren birinden satın aldım satan arkadaş Türkçe rom attığını ve bootloader kilidini açtığını söyledi şimdilik böyle kullanıyorum ancak ben ios e alıştığım için jailbreak vs ilgili olduğumdan Androide de yeniyim sadece smartwatch saatime root -rom ve IMEI atabildim MTK işlemci olduğu üzere sp flastools ile hallediliyor biliyorsunuz. Şimdi şunu merak ediyorum mi6 için sorularım
1. global rom çıktığında bunu hangi programla flashlayacağım?
2. bootloader açmayı bilmiyorum ancak benim cihazda bu açılmış zaten telefon çöktü diyelim yeniden bootloader kitlenir orjinale döner mi? Yani yeniden açmak mı gerekli?
3. Ve son sorum imeiler kayıtlı bende global rom atarken veya cihaz çökerse gider mi? Giderse yeniden IMEI hangi yöntemle atarız MTK işlemcili cihazlardaki ile aynı mı?
Bu arada mi 6 dan yazıyorum elim yoruldu.Harika bir telefon az daha hafif yapaydılar iyiydi
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.