Kıymetli büyüğümüz, duayen dostumuz Skorpi hoca boşuna söylemiyor Eu beta candır diye...
Her ne kadar birileri anlamamakta ısrarla inat etse de hakikatlerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır hocam.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Her romda bu özellik böyledir. Ana ekranda saat gösteren widget kullanıyorsanız saati kapatır, yan ekrana geçince ya da uygulama açınca saat belirir. Yani bu kusur değil, her romda benim gördüğüm bir özellik9.12.24 sürümde durum çubuğındaki saati koymayı unutmuşlar
Zaten ayda bir beta güncellemesi veriyor bari onu düzgün yapın.
Eu beta romun değerini her farklı rom denediğimde tekrar anlıyorum.
Herkesin görüşü kendine göredir hocam. Ne diyelim? Bilenler bilmeyenlere anlatmaya devam...Teşekkürler hocam, duygularıma tercüman olmuş bu yazdıklarınız, ben tüm romları bizzat denedim ve içlerinde şimdilik en az sorunlu olan Eu Beta ve her ne kadar çok kişi benim aşağıdaki deyimime uyuz olsa da, demeye devam edeceğim
Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) damarlarda akan Kan'dır
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evet bende de hata verip kapanıyordu. Bir önceki sürüme döndüm şimdi9.12.24 sürümünde Mesajlar uygulaması hata veriyor. Geri 9.11.23 sürümüne dönüş yaptım..
Lafı gelmişken sormak isterim hocam. Denemediğim tek rom olan miuitr roma geçmek için ( miui bazlı olmasına rağmen) mutlaka format data gerektiğini duydum. Romun geliştiricisi de telegram grubunda bu konuda tavsiyede bulunuyor.Dün MiuiTR yi denedim, bugün RevOs ama bir şeyler hep eksik kalıyor. Derseniz, eu beta neyine yetmiyor memnun değil misin? Aksine çok memnunum.
Ama telefonla uğraşmayı ve yeni şeyler denemeyi seviyorum.
Eu beta ekibi her yönü ile çok profesyonel bir ekip, yaptıkları işler gerçekten çok iyi.
Lafı gelmişken sormak isterim hocam. Denemediğim tek rom olan miuitr roma geçmek için ( miui bazlı olmasına rağmen) mutlaka format data gerektiğini duydum. Romun geliştiricisi de telegram grubunda bu konuda tavsiyede bulunuyor.
Siz nasıl geçtiniz ve tecrübeleriniz nelerdir öğrenmek isterim.
Ben geçtim miui 11 ilk çıktığında. 9.50 saat aldığım ekran süresini 2 saat alınca direk geri dönmüştüm. Şuan nasıl bilmiyorum ama özelleştirmeleri gerçekten harika şimdi pil simgesini değiştirme falan gelmiş sanırım.Lafı gelmişken sormak isterim hocam. Denemediğim tek rom olan miuitr roma geçmek için ( miui bazlı olmasına rağmen) mutlaka format data gerektiğini duydum. Romun geliştiricisi de telegram grubunda bu konuda tavsiyede bulunuyor.
Siz nasıl geçtiniz ve tecrübeleriniz nelerdir öğrenmek isterim.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Tam ekran hareketleri benim için önemli. Bu saatten sonra format data yapmak ta zül geliyor açıkçasıBen tüm rom geçişlerimi format data ile yapıyorum, o yüzden sorun yaşamadım miuitr de.
MiuiTr de çok fazla özelleştirme var, mesela durum çubuğundaki saati isterseniz ortaya alabiliyorsunuz, saatin ve pilin boyutlarını ayarlayabiliyorsnuz (ben gözlüksüz ekranı net göremediğimden benim için çok güzel bir özellik aslında), klasör uygulama sayısı falan ayarlanabiliyor bunun gibi özelleştirmeler çok. İnsan bazen içinde kayboluyor
Ama benim için olmazsa olmaz bir özellik olan, "tam ekran hareketleri" maalesef çok kısıtlı olarak var. Mesela uygulamayı parmağınızla yukarı atıp ana ekrana dönemiyorsunuz veya parmağınızı ortaya çekip uygulamaları kapatamıyorsunuz, sadece sağdan ve soldan ekranı çekerek geriye dönüş var.
Birde tek tema ile geliyor, rom geliştiricinin yaptığı tema. En azında bir iki tane varsayılan standart miu temalarından olmalıydı. Genelde ben varsayılan temalar üzerine diğer tema özelliklerini kurarak kullanıyorum.
Bu tam ekran hareketleri yüzünden eu roma geri döndüm bir saat sonra falan. Eğer siz tam ekran hareketlerini kullanmıyorsanız deneyebilirsiniz.