Yeni bir rom konusu okuyanın aklına ilk önce batarya performansı geliyor. Meraklısına batarya durumu nasıldır bilgi verseniz?Bu romu önceden kullanıyordum global tabanı kullanmaya başladıktan sonra vazgeçmiştim, geçen hafta tekrar yükledim. Ne var ki mi tarayıcı takıntısı olan birisi olduğum için ve bu romda mi tarayıcı olmadığından vazgeçtim.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Benim ise aklımın ucundan dahi geçmez, önemli olan bildirimlerin sorunsuz gelmesiYeni bir rom konusu okuyanın aklına ilk önce batarya performansı geliyor. Meraklısına batarya durumu nasıldır bilgi verseniz?![]()
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de mi6 kullanıyorum 9 saat ekran süresi alıyorum.Elinize sağlık XiaoMiu hocam...
Bu romun methini hep işitirim ama test etmek hiç nasip olmadı. Sizin tecrübe etmişliğiniz var mıdır? Benim gibi bir eu betacının aklını çekebilir mi?![]()
![]()
Eu rom kullanıyordum buna geçtim ve iyi ki geçmişim. Çok daha iyi bana göre. Performans anlamında iyi kerneli çok iyi geldi bana. Hem saat de ortadaElinize sağlık XiaoMiu hocam...
Bu romun methini hep işitirim ama test etmek hiç nasip olmadı. Sizin tecrübe etmişliğiniz var mıdır? Benim gibi bir eu betacının aklını çekebilir mi?![]()
![]()
Apk olarak indirebiliyorsunuz. Yada 3 wipe ile geçin.Bu romu önceden kullanıyordum global tabanı kullanmaya başladıktan sonra vazgeçmiştim, geçen hafta tekrar yükledim. Ne var ki mi tarayıcı takıntısı olan birisi olduğum için ve bu romda mi tarayıcı olmadığından vazgeçtim.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Bende sizi kastetmedim zaten hocam.Benim ise aklımın ucundan dahi geçmez, önemli olan bildirimlerin sorunsuz gelmesi
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Mi6 ve 9 saat ekran süresi.Ben de mi6 kullanıyorum 9 saat ekran süresi alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu rom kullanıyordum buna geçtim ve iyi ki geçmişim. Çok daha iyi bana göre. Performans anlamında iyi kerneli çok iyi geldi bana. Hem saat de ortadabu arada ben 9.9.21 sürümündeyim miui10 yani. Benim sürümüm güzel düşünüyorsanız kesinlikle geçin.
Apk olarak indirebiliyorsunuz. Yada 3 wipe ile geçin.
Ben de sagit kullanıcısıyım birazcık marka reklamı yapar gibi oldum ama genel olarak 9 saat alıyorum. Bazen 12 saate çıkıyor garip bir şekilde.Aynen Koçara hocam ben de merak ediyorum denemediğim (bildiğim araştırdığım kadarıyla)şey kalmadı iki yıllık mi 6 da daha iki defa 6 saati gördüm 9 saat rüya bunun yolunu banada öğretseniz![]()
Her zaman yaptığımı yapmaktayım.Bende sizi kastetmedim zaten hocam.
Mi max 3 ve batarya problemi... Hiç olacak iş mi?
Mi6 ve 9 saat ekran süresi.![]()
Bu süreyi alabilmek için telefonla ne yaptığınızı değil, neleri yapmadığınızı merak etmekteyim.
9 saat 12 saate çıktı hocam. Artık sözün bittiği yerdeyiz...Aynen Koçara hocam ben de merak ediyorum denemediğim (bildiğim araştırdığım kadarıyla)şey kalmadı iki yıllık mi 6 da daha iki defa 6 saati gördüm 9 saat rüya bunun yolunu banada öğretseniz![]()
Elimde ispatlarım bu konuda ciddiyim. Bugün yoğun kullanmama rağmen 8.44 almışım9 saat 12 saate çıktı hocam. Artık sözün bittiği yerdeyiz...![]()
![]()