- Adım
- rahim
- Cihazım
- xaomi mi5
- Konular
- 6
hocam kafanı pek şişirdim hakkını helal etEstağfurullah rica ederim hocam
hocam kafanı pek şişirdim hakkını helal etEstağfurullah rica ederim hocam
Ne yedeği almıştınız ?hocam kafanı pek şişirdim hakkını helal et...daha önce geri yüklemesini yapabildiğim TWRP yedeğini artık geri yükleyemiyorum...yükleme başarılı diyor ama fastboot ekranında kalıyor önyüklemiyor...
Mi5 ..twrp üzerinden sistem yedeği. Daha önce geri yükleyip kullanmıştım fakat bir sorun oluştu demekNe yedeği almıştınız ?
Estağfurullah doğru aosp miui farklıdır tekrardan romunuzı kurun hocam geçmiş olsun ben şahsen hiç yedek almıyorum herşeyim eposta adreimde duruyor kişiler fotolar uygulamalarıda 15 20 dk indiriyorum sorun yokhocam kafanı pek şişirdim hakkını helal et...daha önce geri yüklemesini yapabildiğim TWRP yedeğini artık geri yükleyemiyorum...yükleme başarılı diyor ama fastboot ekranında kalıyor önyüklemiyor...
yok yok aslında büyük bir problem değil hocam benimde yedeklerim gmail ve hdd'de.... fakat twrp de bir sorun olduğunu düşünüyorum çünki miui den miui ye bile geri yüklemiyor artık..daha önceleri birçok kez yaptığım bir iş vede pek güvenirdim... kafa karıştırdı resmenEstağfurullah doğru aosp miui farklıdır tekrardan romunuzı kurun hocam geçmiş olsun ben şahsen hiç yedek almıyorum herşeyim eposta adreimde duruyor kişiler fotolar uygulamalarıda 15 20 dk indiriyorum sorun yok
Orange fox recovery kurmayı deneyinyok yok aslında büyük bir problem değil hocam benimde yedeklerim gmail ve hdd'de.... fakat twrp de bir sorun olduğunu düşünüyorum çünki miui den miui ye bile geri yüklemiyor artık..daha önceleri birçok kez yaptığım bir iş vede pek güvenirdim... kafa karıştırdı resmen
hemen araştırıyorum eyvallahOrange fox recovery kurmayı deneyin
Eğer bulamazsanız pitch black recovery indirin kurunhemen araştırıyorum eyvallah
her ikisinide indirdim şuan... sizce en stabili ve basiti hangisidir..öneriniz var mı...kurulumu normal twrp den flaşlama şeklinde sanırımEğer bulamazsanız pitch black recovery indirin kurun