Yardım Xiaomi Mi6 Pil Yüzdesi Sorunu

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Xiaomi Mi6 cihazımın pil yüzdesi yanlış gösteriyor. Şarja taktıığım zaman bazen %96 ya kadar çıkıyor 100 olmuyor bazen belirli bir düzeyde kalıyor.Bazen ise dolduktan sonra birden %6' ya düşüyordu ve kalıyordu sabit bir şekilde.

Ekran süresi olarak 5-6 saat ekran süresi alıyor sorun yok .

Batarya Kalibrasyon işlenmini yaptıktan sonra %6 'lık sabitleme düzeldi fakat bu sefer örnek olarak %90da çok bekleyip 30 a kadar yavaş ilerleyip 30 dan sonra aniden saniye gibi düşüp telefonun kapanıyor ?

Sorun nedir acaba ?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Xiaomi Mi6 cihazımın pil yüzdesi yanlış gösteriyor. Şarja taktıığım zaman bazen %96 ya kadar çıkıyor 100 olmuyor bazen belirli bir düzeyde kalıyor.Bazen ise dolduktan sonra birden %6' ya düşüyordu ve kalıyordu sabit bir şekilde.

Ekran süresi olarak 5-6 saat ekran süresi alıyor sorun yok .

Batarya Kalibrasyon işlenmini yaptıktan sonra %6 'lık sabitleme düzeldi fakat bu sefer örnek olarak %90da çok bekleyip 30 a kadar yavaş ilerleyip 30 dan sonra aniden saniye gibi düşüp telefonun kapanıyor ?

Sorun nedir acaba ?
Yazılımsal sorun gibi duruyor bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile fastboot modda temiz rom kurulumu yapın.

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal sorun gibi duruyor bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile fastboot modda temiz rom kurulumu yapın.

Hocam bootloader kilidim açık cihazım Unlock . Umarım yazılımsaldır. Yoksa bire bir orjinal yedek batarya bulamayacağız herhalde. Satan güvenilir yer yok orjinal bataryayı
[doublepost=1524425455,1524420657][/doublepost]

Lopus Hocam "flash all" yaparak temiz rom kurulumu yapmama rağmen düzelmedi ? sizce sorun nedir ?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam bootloader kilidim açık cihazım Unlock . Umarım yazılımsaldır. Yoksa bire bir orjinal yedek batarya bulamayacağız herhalde. Satan güvenilir yer yok orjinal bataryayı
[doublepost=1524425455,1524420657][/doublepost]

Lopus Hocam "flash all" yaparak temiz rom kurulumu yapmama rağmen düzelmedi ? sizce sorun nedir ?
Aynı romumu kurdunuz yoksa farklı bir rom sürümü mü?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Cihazın rootluysa cihaz/data/system/batterystats.bin dosyasını silip teli kapatıp açarsan düzelebilir hocam büyük ihtimal

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı romumu kurdunuz yoksa farklı bir rom sürümü mü?
9.3.2.0 kurulu idi ben de 9.2.2.0 kurdum lakin flash all yapmama ragmen onceki gmail adresimi istedi sifir rom kurulumunda hersey sifirlaniyor diye biliyordum ama değişen birsey olmadi hocam
[doublepost=1524461141,1524461104][/doublepost]
Cihazın rootluysa cihaz/data/system/batterystats.bin dosyasını silip teli kapatıp açarsan düzelebilir hocam büyük ihtimal
Hocam cihazım rootlu degil ancak sıfır rom kurulumi yaptığımda zaten silinmesi gerekmiyor mu?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
9.3.2.0 kurulu idi ben de 9.2.2.0 kurdum lakin flash all yapmama ragmen onceki gmail adresimi istedi sifir rom kurulumunda hersey sifirlaniyor diye biliyordum ama değişen birsey olmadi hocam
[doublepost=1524461141,1524461104][/doublepost]
Hocam cihazım rootlu degil ancak sıfır rom kurulumi yaptığımda zaten silinmesi gerekmiyor mu?
Gelişriricilerin,rom yükledikten sonra silinmesini tavsiye ettiği bi dosya bu

Oyla:

Ysfns

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf nas
Cihazım
Mi6
Konular
0
arkadaşlar merhaba 6 aydır kullandığım mi6 telefonuma 9.5.8.0 güncellemesi geldi şarjım çabuk bitiyor telefon aşırı ısınıyor ne yapabilirim

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
arkadaşlar merhaba 6 aydır kullandığım mi6 telefonuma 9.5.8.0 güncellemesi geldi şarjım çabuk bitiyor telefon aşırı ısınıyor ne yapabilirim
Güvenlikten pil kullanımı bölümüne bakarsanız size kullanım ve tüketim konusunda fikir verecektir. Ama bana göre en sağlam yöntem yedeklerinizi aldıktan sonra, fabrika ayarlarına dönmek.

Oyla:
Üst Alt