- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 1
Arkadaşlar telefonu 2 aydır kullanamıyorum
Deji pile bakmanızı öneririm çünkü diger modellerde satıyorm ara sira herkes muhteşem diyorArkadaşlar telefonu 2 aydır kullanamıyorum
deji pili aldım soketi uymadı telefoncu takmadı değişim talep ettim ama onlar para iadesi yaptılar deji batarya alıp kullananlar varsa bana yardımcı olabilir mi ?Deji pile bakmanızı öneririm çünkü diger modellerde satıyorm ara sira herkes muhteşem diyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dejinin soketi biraz cins iphoneye de bazen zorlamak gerekiyor sizin telefoncu takamamis olabilir mi? Ciddi anlamda başarılı bir pildeji pili aldım soketi uymadı telefoncu takmadı değişim talep ettim ama onlar para iadesi yaptılar deji batarya alıp kullananlar varsa bana yardımcı olabilir mi ?
bende inceledim soket farklıydı ve daha önce alıp kullanan kimseye rastlamadım belki burda vardırDejinin soketi biraz cins iphoneye de bazen zorlamak gerekiyor sizin telefoncu takamamis olabilir mi? Ciddi anlamda başarılı bir pil
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de yaklaşık bir ay önce mi 6 için deji batarya aldım. Kendim taktım. Aslında ilk denemede olmadı. Ben de iade talebinde bulundum. Bir gün sonra tekrar denedim. Bataryayı yerine oturmadan önce çipi taktım evet biraz zor oldu ancak oturdu. Sonra pili yerine yerleştirdim. Bağlantı yeri birazcık kısa tutulmuş. Kapağı kapatmadan sarj alıyor mu denedim. Baktım bir sıkıntı yok. Şimdi kullanıyorum. Verimlilik anlamında yorum yapamayacağım malum Miui11 de batarya tüketimi fazla. Karar sizin.bende inceledim soket farklıydı ve daha önce alıp kullanan kimseye rastlamadım belki burda vardır
n11 den mi aldınız? ben ordan aldım kendim uğraştım yapamadım sonra telefoncuya gittim onlarda soket değişik dedi bende geri yolladım nerden aldığınızı yazarsanız çok iyi olur.SağolunBen de yaklaşık bir ay önce mi 6 için deji batarya aldım. Kendim taktım. Aslında ilk denemede olmadı. Ben de iade talebinde bulundum. Bir gün sonra tekrar denedim. Bataryayı yerine oturmadan önce çipi taktım evet biraz zor oldu ancak oturdu. Sonra pili yerine yerleştirdim. Bağlantı yeri birazcık kısa tutulmuş. Kapağı kapatmadan sarj alıyor mu denedim. Baktım bir sıkıntı yok. Şimdi kullanıyorum. Verimlilik anlamında yorum yapamayacağım malum Miui11 de batarya tüketimi fazla. Karar sizin.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Deji nin kendi sitesinden aldım.n11 den mi aldınız? ben ordan aldım kendim uğraştım yapamadım sonra telefoncuya gittim onlarda soket değişik dedi bende geri yolladım nerden aldığınızı yazarsanız çok iyi olur.Sağolun
Telefon çıkalı baya oldu ama daha batarya sorunu yaşayan yok galiba taş gibi maşallah bide yedek parça sorunu olmasaBende aramaktayim orjinal bulabilsek keske