- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi-Room, Xiaomi geliştirme ekibinin çalıştığı MIUI'in resmi Çin versiyonlarına dayanıyor. MIUI'in Çince versiyonları global versiyonlardan daha sık güncellenmektedir, daha ayrıntılı olarak çalışmaktadır ve birçok kritik hatanın ortaya çıkması nedeniyle gereksiz özelleştirmelere aşırı yüklenmemektedir.
MIUI Mi Room güncellemeleri, resmi yayınlanmasından sonra sitede Cuma'dan Pazartesi'ye ve yalnızca resmi Çince MIUI güncellemesinin yayınlandığı ve bellenimi test etmenin mümkün olduğu cihazlarda yayınlanmaktadır.
* Mİ ROOM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Mİ ROOM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Mİ ROOM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
V20.1.16
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V20.1.9
Not: Sürümüze ait olan zip dosyasını flashlayın, her hafta yeni sürüm zip dosyası eklenecektir.
İndirme Bağlantısı;
Konu şablonu için @cohci52 hocama teşekkürlerimi sunarım.
Son düzenleme: