Yardım Xiaomi MI6 Durduk Yere Kapandı

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
Arkadaşlar merhaba,

Perşembe günü her zamanki gibi cihazı kullanırken pat diye ekran kapandı. Tekrar açmayı denedim, şarja taktım vs ama sonuç alamadım. Ertesi gün garantiye götürdüm. (EVO Servis)

Neticede sorun yaşandı ama neden oldu acaba? Bir telefonun ekranı durduk yere neden kapanır ve tekrar hiçbir şekilde açılmaz? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Kronik bir durum mu yoksa münferit bir olay mı? Daha telefonu alalı 1 ay kadar olmuştu, ciddi manada moralim bozuldu.

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
oreo güncelleyince sıfırlasaydın keşke. ithal garantinin kötü yanı bu işte

Ya aslında ben Oreo’yu biraz deneme maksatlı indirdim. Hoşuma gitmeseydi downgrade edecektim. Ondan sıfırlama gereği duymadım. İnşallah EVO çamur yapmaz, garanti diye gidip üstüne para vermemi beklemesinler.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Ya aslında ben Oreo’yu biraz deneme maksatlı indirdim. Hoşuma gitmeseydi downgrade edecektim. Ondan sıfırlama gereği duymadım. İnşallah EVO çamur yapmaz, garanti diye gidip üstüne para vermemi beklemesinler.

inşallah

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam inşallah güncelleme kaynaklıdır yoksa evonun insafına kaldınız demektir.
Garanti işi belirsiz heran herşey olabilir para verecem derken ücretsizde hizmet görebilirsiniz ne parası iki dakikalık iş dediğiniz şeye 100 200 tlde verebilirsiniz.
İthalatçı garantinin en berbat yönü bu. Xiaomi resmi olarak Türkiye 'ye gelsede bu ithalatçı garantiden kurtulsak

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Garanti işi belirsiz heran herşey olabilir para verecem derken ücretsizde hizmet görebilirsiniz ne parası iki dakikalık iş dediğiniz şeye 100 200 tlde verebilirsiniz.
İthalatçı garantinin en berbat yönü bu. Xiaomi resmi olarak Türkiye 'ye gelsede bu ithalatçı garantiden kurtulsak

Umarım hocam, hem TV gibi diğer Xiaomi ürünlerini de görebiliriz bu sayede. 55" Full + Full 4K HDR10 ayrıca Ses sistemi de iyi olan TV 600 dolar Hindistanda; ne kadar güzel :)

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Umarım hocam, hem TV gibi diğer Xiaomi ürünlerini de görebiliriz bu sayede. 55" Full + Full 4K HDR10 ayrıca Ses sistemi de iyi olan TV 600 dolar Hindistanda; ne kadar güzel :)
Şuan güzelim ürünlerden mahrumuz hocam :)

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5

İnşallah öyledir. Benim anlamadığım kısım EVO nasıl masraf çıkartacak ki bana? İthalatçı da olsa garanti vermiyorlar mı bunlar? Ücretli garanti mi olur?

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İnşallah öyledir. Benim anlamadığım kısım EVO nasıl masraf çıkartacak ki bana? İthalatçı da olsa garanti vermiyorlar mı bunlar? Ücretli garanti mi olur?

İşlerine gelmese rom atılacak yerde anakartı değiştirmeye çalışırlar ben böyle diyeyim gerisini sen anla :)

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
İşlerine gelmese rom atılacak yerde anakartı değiştirmeye çalışırlar ben böyle diyeyim gerisini sen anla :)

E değişsinler, bundan bana nasıl masraf çıkaracaklar? Ben mi bozdum anakartı? Benim bildiğim garanti ya sorunu ücretsiz giderir ya da kullanıcı hatası deyip sıyrılır. Cihazı yapıp para isteyeceklerse garanti olmuyor ki bu.

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
E değişsinler, bundan bana nasıl masraf çıkaracaklar? Ben mi bozdum anakartı? Benim bildiğim garanti ya sorunu ücretsiz giderir ya da kullanıcı hatası deyip sıyrılır. Cihazı yapıp para isteyeceklerse garanti olmuyor ki bu.

Yapmadan size bildirirler :) böyle böyle yaparsak düzelir falan derler sizde ya ücret mukabilinde yaptırırsınız ya da geri gönderirler yani sürekli bi uğraş :)
Kvk ve delta evo garantiden daha iyi :)
Garanti gerçekten biraz da şans işi :) bazen iki üç günde bitiyorlar bazen boş yere 1 ay bekletiyorlar :)

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
Yapmadan size bildirirler :) böyle böyle yaparsak düzelir falan derler sizde ya ücret mukabilinde yaptırırsınız ya da geri gönderirler yani sürekli bi uğraş :)
Kvk ve delta evo garantiden daha iyi :)
Garanti gerçekten biraz da şans işi :) bazen iki üç günde bitiyorlar bazen boş yere 1 ay bekletiyorlar :)

Açıkçası ben bu adamların sözüne de inanmam. Cihazda da donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum, zannedersem ROM çöktü. Altı üstü sıfırlayıp verecekler, inşallah boş yere tatava yapmazlar.

Oyla:
Üst Alt