Soru Xiaomi mi6 China stable 10.3.1'e Pie gelmemesi

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24
Herkese merhaba, yaklaşık 1 ay önce gelen 10.4.1 güncellemesi, kendiliğinden geri çekildi ve şuan güncelleme kısmında telefon güncel yazıyor. Öncelikle 1 sorum var, güncellemeye değer mi yoksa kardeş gelse de değişen bir şey yok mevcut romda kullanmaya devam et mi dersiniz

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Bence 10.4.1e güncellemeyin şuan zaten geri çekilmiş resmi sitede yok. Ben guncellemistim bazi hatalar vardı suan 10.3.4e geri döndüm.

Oyla:

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence 10.4.1e güncellemeyin şuan zaten geri çekilmiş resmi sitede yok. Ben guncellemistim bazi hatalar vardı suan 10.3.4e geri döndüm.
Sağolasin kardeşim, bir sorum var konuyla bağımsız ama, biz şuan China romda ingilizce kullanıyoruz telefonumuzu, bu telefonu global versiyona çevirip Türkçe kullanma şansımız var mı? Varsa bunun nasıl yapıldığı hakkında bir rehber var mı?

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Organicmusty hocam,
Cihazınızın Bootloader kilidini açarak, fastboot rom ile veya custom romlar ile Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Rehber Bootlader kilidi nasıl açılır.
Rehber Fastboot rom nasıl yüklenir.

Ek olarak sağ üst köşede bulunan Ara butonunu kullanarak Forum da ki tüm içeriğe ulaşabilirsiniz.

Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Sağolasin kardeşim, bir sorum var konuyla bağımsız ama, biz şuan China romda ingilizce kullanıyoruz telefonumuzu, bu telefonu global versiyona çevirip Türkçe kullanma şansımız var mı? Varsa bunun nasıl yapıldığı hakkında bir rehber var mı?
cevap gelmiş :)

Oyla:
Üst Alt