- Adım
- Ahmet Zahid
- Cihazım
- Galaxy S4
- Konular
- 0
Mi 6 kullanıyorsunuz diye size yapmıştımHocam alıntıyı kime yaptın anlamadımgece çekiminde nubia z17 mi6 dan daha iyi
![]()
Mi 6 kullanıyorsunuz diye size yapmıştımHocam alıntıyı kime yaptın anlamadımgece çekiminde nubia z17 mi6 dan daha iyi
![]()
Bende diyorum konuya yorum yazmadım nerden çıktı bu alıntı diyeMi 6 kullanıyorsunuz diye size yapmıştım![]()
Bende diyorum konuya yorum yazmadım nerden çıktı bu alıntı diyekullanıyorum mi6,ön arka kamera mükemmel.düşük ışıkta çekmeyiverin artık
![]()
Onu ben kardeşime aldım o kullanıyor.o da mis gibi telefon.pekçok extra özelliği var.bazı parmak hareketleriyle pekçok işlem yapıyorsun.düşük ışıkta bile harika resim çekiyor.hızlı telefon.google play çalışmıyor ama birkaç güne kala o da hallolacakNubia Z17 mi almıştınız bide sefa hocadan, o nasıl ? Mi 6 ile arasında kaldım mi6 hızlı stabil nubiada tasarımda baya iyi duruyo![]()
Onu ben kardeşime aldım o kullanıyor.o da mis gibi telefon.pekçok extra özelliği var.bazı parmak hareketleriyle pekçok işlem yapıyorsun.düşük ışıkta bile harika resim çekiyor.hızlı telefon.google play çalışmıyor ama birkaç güne kala o da hallolacak
Ben 6/64 olanı 1900 tl ye aldım sefa hocamdanŞuan stokta olmadıgı için fiyatta yazmıyor konuda kaça almıştınız ?