- Adım
- Ahmet Zahid
- Cihazım
- Galaxy S4
- Konular
- 0
Mi 6 kullanıyorsunuz diye size yapmıştımHocam alıntıyı kime yaptın anlamadım gece çekiminde nubia z17 mi6 dan daha iyi
Mi 6 kullanıyorsunuz diye size yapmıştımHocam alıntıyı kime yaptın anlamadım gece çekiminde nubia z17 mi6 dan daha iyi
Bende diyorum konuya yorum yazmadım nerden çıktı bu alıntı diye kullanıyorum mi6,ön arka kamera mükemmel.düşük ışıkta çekmeyiverin artıkMi 6 kullanıyorsunuz diye size yapmıştım
Bende diyorum konuya yorum yazmadım nerden çıktı bu alıntı diye kullanıyorum mi6,ön arka kamera mükemmel.düşük ışıkta çekmeyiverin artık
Onu ben kardeşime aldım o kullanıyor.o da mis gibi telefon.pekçok extra özelliği var.bazı parmak hareketleriyle pekçok işlem yapıyorsun.düşük ışıkta bile harika resim çekiyor.hızlı telefon.google play çalışmıyor ama birkaç güne kala o da hallolacakNubia Z17 mi almıştınız bide sefa hocadan, o nasıl ? Mi 6 ile arasında kaldım mi6 hızlı stabil nubiada tasarımda baya iyi duruyo
Onu ben kardeşime aldım o kullanıyor.o da mis gibi telefon.pekçok extra özelliği var.bazı parmak hareketleriyle pekçok işlem yapıyorsun.düşük ışıkta bile harika resim çekiyor.hızlı telefon.google play çalışmıyor ama birkaç güne kala o da hallolacak
Ben 6/64 olanı 1900 tl ye aldım sefa hocamdanŞuan stokta olmadıgı için fiyatta yazmıyor konuda kaça almıştınız ?