- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mi 15
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 9
Yükleyebilirsiniz sorun olmaz.9.8.15den 9.8.22 yüklemeyip direk twrp ile 9.8.29 yükleyebilir miyim ?
Yükleyebilirsiniz sorun olmaz.9.8.15den 9.8.22 yüklemeyip direk twrp ile 9.8.29 yükleyebilir miyim ?
Ben öyle yükledim bugün9.8.15den 9.8.22 yüklemeyip direk twrp ile 9.8.29 yükleyebilir miyim ?
Evet, yükleyebilirsiniz.9.8.15den 9.8.22 yüklemeyip direk twrp ile 9.8.29 yükleyebilir miyim ?
(Ayarlar--Daha fazla--Ağ ayarlarını) sıfırlayıp dener misiniz hocam.Dün Eu beta 9.8.29 sürümüne güncelleme yaptım şuan mobil internet paylaşımı özelliği çalışmıyor hata veriyor. Uzun süredir kullanmıyordum bu özelliği yeni farkettim çalışmadığını. Eu stabilden 4 wipe işlemi yapara sürüm yükselttim. Hata resimleri aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim.
Malesef düzelmedi hocam hala hata alıyorum(Ayarlar--Daha fazla--Ağ ayarlarını) sıfırlayıp dener misiniz hocam.
Telefonunuza uygun romu sitesinden indirip twrp den direk flaşlayabilirsiniz.sistem güncellemelerinden güncellemeyi indiremiyorum sıfırlamadan güncellemeyi nasıl yaparım.
Daha evvel başka bir uygulamayı açmak isterken başıma gelmişti. Maalesef Android pie sürümlerinde 4 wipe bazen beklenmedik hatalar verebiliyor. Ben aynı romu mevcut romun üstüne 2 wipe ile kurarak çözüm bulmuştum. Faydası olur mu emin değilim ama siz de bir tecrübe edin isterseniz.Malesef düzelmedi hocam hala hata alıyorum
Malesef bu yöntemde düzeltmedi hatayı şimdi denedimDaha evvel başka bir uygulamayı açmak isterken başıma gelmişti. Maalesef Android pie sürümlerinde 4 wipe bazen beklenmedik hatalar verebiliyor. Ben aynı romu mevcut romun üstüne 2 wipe ile kurarak çözüm bulmuştum. Faydası olur mu emin değilim ama siz de bir tecrübe edin isterseniz.