- Adım
- İ.
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Hayır hocam 10.4.3Hata olmasın mi 6 için eu stabil güncel sürüm 10.4.2.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayır hocam 10.4.3Hata olmasın mi 6 için eu stabil güncel sürüm 10.4.2.
Çok haklısınız, güncelleyicide görünmüyor, sourceforge'dan bakınca gördüm 10.4.3.Hayır hocam 10.4.3Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ne demekÇok haklısınız, güncelleyicide görünmüyor, sourceforge'dan bakınca gördüm 10.4.3.
Teşekkürler.
Yüz tanıma mevcutBu rom'da yüz tanıma mevcut mu ve android sürümü nedir?
Tavsiyem 10.4 sürüme yani android 9a çekmemeniz. Ekran süresi müthiş düşüyor ve hala bug dolu. Android 9un bence biraz daha pişmesi gerek ki resmi sitede bile hala 10.3.4 global sürüm mevcut yani android 8. 10.4 sürümü geri çektiler. Eu rom kuracaksanız illa ki 10.3 sürümü kurun2 yıldır herhangi bir güncelleme yapmadım, telefonuma da güncelleme bildirisi gelmedi. kullandığım telefona güncelleme gelir mi, yoksa benim mi yüklemem gerekir. Rom, root gibi işlemleri hiç bilmiyorum. Güncelleme alabilmem için neler yapmalıyım.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 9.6.5 e geri döndüm hocam. Eu beta nın en iyi sürümü diyebilirimmi 6 için beta güncellemelerin içerisinden 9.6.5 ten sonra en kullanışlı yazılım hangisidir diye bir soru sorsam ne dersiniz acaba?
Hocam ben de şimdi yükledim, bakalım nasıl olacak?Bende 9.6.5 e geri döndüm hocam. Eu beta nın en iyi sürümü diyebilirim
Nasıl memnun musunuz bu sürümden ? 9.9.3 son sürüm onu kullanıyorum ama şu ana kadar kullandığım en kötü eu beta sürümü sanırım . Kendi kendine uygulama falan kapatıyor zorlayınca . Gece stabil indirdim de onu yüklemeyi düşünüyordum . Duruma göre 9.6.5 yüklerim .Bende 9.6.5 e geri döndüm hocam. Eu beta nın en iyi sürümü diyebilirim