Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Telefonda uygulamaların içinde şöyle bir şey farkettim. Neye yaradığını anlayamadım.
Düzeltme ; magisk modülü içinde FDE. AI adlı modülü yüklemiştim onunla birlikte gelmiş. Modulü kaldırınca kayboldu.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Son düzenleme:

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim, önceden global stable rom kurulu iken saat-alarm telefon kapalı iken çalışıyordu, hatta 5 dakka öncesinden telefonu uyandırıyor zamanı gelincede çalıyordu , lakin bu euro beta rom yüklüyken alarm telefon kapalı iken çalışmıyor, uygulama-izinler-otomatik başlatmada uygulama gözükmüyor bile, bu yüzden 5-6 tane uygulama yükledim , otomatik başlatmada aktif ama telefon kapalı iken hiçbiri açılmıyor , yazılımsal birşeymidir , yoksa bir yeri gözden kaçırıyormuyum

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim, önceden global stable rom kurulu iken saat-alarm telefon kapalı iken çalışıyordu, hatta 5 dakka öncesinden telefonu uyandırıyor zamanı gelincede çalıyordu , lakin bu euro beta rom yüklüyken alarm telefon kapalı iken çalışmıyor, uygulama-izinler-otomatik başlatmada uygulama gözükmüyor bile, bu yüzden 5-6 tane uygulama yükledim , otomatik başlatmada aktif ama telefon kapalı iken hiçbiri açılmıyor , yazılımsal birşeymidir , yoksa bir yeri gözden kaçırıyormuyum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
burdaki tiki kaldırın.

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
burdaki tiki kaldırın.
maalesef hem tiki kaldırarak denedim hemde tik koyarak yine olmuyor , birde enteresandır ilk defa böyle uyarı veren bir durumla karşılaştım, alarmı ayarlayınca misal 5 dakka sonrasına, 4 dakika sonra alarm kapanacak diye uyarı veriyor

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
maalesef hem tiki kaldırarak denedim hemde tik koyarak yine olmuyor , birde enteresandır ilk defa böyle uyarı veren bir durumla karşılaştım, alarmı ayarlayınca misal 5 dakka sonrasına, 4 dakika sonra alarm kapanacak diye uyarı veriyor
Hocam uyarı için de tik var orada, sanırım beta olduğundan bu sorun mevcut. Telefonu kapatmadığım için bilmiyordum. Ama siz açama kapama zamanı ayarlayarak alarmdan önce telefonun açılmasını sağlayabilirsiniz. En azında şimdilik çözüm olarak bunu uygulayın.

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Emeginize saglık

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
sanırım yazılımsal bir sorun , her türlü alternatifi denedim , dediğim gi
Hocam uyarı için de tik var orada, sanırım beta olduğundan bu sorun mevcut. Telefonu kapatmadığım için bilmiyordum. Ama siz açama kapama zamanı ayarlayarak alarmdan önce telefonun açılmasını sağlayabilirsiniz. En azında şimdilik çözüm olarak bunu uygulayın.
sanırım yazılımsal bir sorun , her türlü alternatifi denedim , dediğim gibi başka uygulamada yükledim onlarda çare olmadı , yazılımsal olarak birşeyi engelliyor galiba, bahsettiğiniz gibi yapayım şimdilik..
Düzeltme: Maalesef seçenekler-pil performans-güç açma kapama zamanlamasından deneme yaptım gene açılmadı , dediğim gibi yazılımsal bir engelleme var gibi , stable romda sıkıntısız kullanıyordum halbuki

Son düzenleme:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Son versiyonda aşırı pil tasarrufu var mı? Xposed edge ile aşırı pil tasarrufu kısayolu ekledim ve kısayolu kullanınca aşırı pil tasarrufu menüsüne giriyor. Fakat kısayol harici cihazda aşırı pil tasarrufu menüsü ve modu gözükmüyor. Aktif ettiğimde vifi ve mobil net kapanıyor sesler susturuluyor ekran ışığı düşüyor... Aşırı pil tasarrufu acık iken normal pil tasarrufunu acıp kapattığı da dahi aşırı pil tasarrufu etkilenmiyor acık kalıyor.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
9.8.15 linkleri.....

Son düzenleme:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
9.8.15 linki...

Hocam 9.8.9 sanki bataryayı fazla harcıyor ve telefon ısınıyor. Bu nasıl olacak acaba?

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt