Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
ilk fırsatta geçiş yapacağım, iş dolayısıyla böyle şeylere vakit ayırma şansım olmuyor. ama şu adroid 9 beni telefondan soğuttu, dokunmada sorun seste sorun, stabil diye beta kaktırıyorlar resmen

hangisini kuralım beta 9,8,1 mi? yoksa son sürüm stabil mi? root işleriyle uğraşmayacağım twrp ile kurup geçicem
Kaşıntısı tutan beta, kafası rahat olan stabil... Tercihe bağlı.

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
Kaşıntısı olan beta kafası rahat olan stabil... Tercihe bağlı.

rootsuz full backup yapabilir miyim? twrpden alınacak full backup telefonda doğabilecek bir sorunu çözer mi? yani cihazı eski haline getirebilir miyim

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Vallahi hocam çok önemli mi bilmiyorum ama sadece iki yeni şey dikkatimi çekti. Birincisi durum çubuğunun üst köşesine zaman göstergesi koymuşlar, ikincisi güç kullanımı kısmındaki sayfa yenilenmiş. Başka da önemli diyebileceğimiz bir şey görmedim.
Performans diye bi kısım gördüm onun ne olduğunu öğrenebilir miyim?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
rootsuz full backup yapabilir miyim? twrpden alınacak full backup telefonda doğabilecek bir sorunu çözer mi? yani cihazı eski haline getirebilir miyim
Bu neyin hesabı anlayamadım. Yani eu roma geçmek için yapılması gereken işlemleri yapmadan, ileride doğması muhtemel bir sıkıntıdan dolayı cihazı eski haline getirip getirememe endişesi duymak biraz tuhaf. Eğer cihazınızda twrp kuruluysa custom romlarda her işlemi yapabilirsiniz. Sürüm düşürme, sürüm yükseltme, betadan stabile, stabilden betaya geçme. Custom romlar arasında gezinti. ( Eu Rom, MiRoom, Miuipro, MiuiTr, mi globe vs. vs...) Format data dahil her türlü wipe işlemleri. Twrp, Titanium Backup ve yerel yedeklemeler gibi yöntem ve uygulamalarla ile her türlü yedek işlemi....

Ben bir senelik garantiyi çöpe atma pahasına kararlıdan Eu betaya geçerken sizin kadar sorgulamadım. Bu kadar Eu beta kullanıcısı ne yapıyorsa siz de onu yapacaksınız. Geçin rahat edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans diye bi kısım gördüm onun ne olduğunu öğrenebilir miyim?
Cihazınızın performansını artırmak için konulmuş bir özellik. Pil tüketimine olumsuz etkisi olacağı için bence lüzumsuz. Zira Mi6 zaten en üst düzey performansı veren bir cihaz.

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
Bu neyin hesabı anlayamadım. Yani eu roma geçmek için yapılması gereken işlemleri yapmadan, ileride doğması muhtemel bir sıkıntıdan dolayı cihazı eski haline getirip getirememe endişesi duymak biraz tuhaf. Eğer cihazınızda twrp kuruluysa custom romlarda her işlemi yapabilirsiniz. Sürüm düşürme, sürüm yükseltme, betadan stabile, stabilden betaya geçme. Custom romlar arasında gezinti. ( Eu Rom, MiRoom, Miuipro, MiuiTr, mi globe vs. vs...) Format data dahil her türlü wipe işlemleri. Twrp, Titanium Backup ve yerel yedeklemeler gibi yöntem ve uygulamalarla ile her türlü yedek işlemi....

Ben bir senelik garantiyi çöpe atma pahasına kararlıdan Eu betaya geçerken sizin kadar sorgulamadım. Bu kadar Eu beta kullanıcısı ne yapıyorsa siz de onu yapacaksınız. Geçin rahat edin.

:D gençliğimiz kalmamış arkadaş artık ince eleyip sık dokuyoruz. neyse takıldığım yer olursa o zaman bakarız. ilginiz için teşekkür ederim

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Cihazınızın performansını artırmak için konulmuş bir özellik. Pil tüketimine olumsuz etkisi olacağı için bence lüzumsuz. Zira Mi6 zaten en üst düzey performansı veren bir cihaz.[/QUOTE]
Bende bildiri çubuğun da gözükmüyor da o yüzden sordum

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
arkadaşlar bir sorum olacak, en son global stable rom üzerine sadece güncelleştirmeleri kullanarak download klasörüne indirdiğim ilk sayfada linki bulunan xiaomi.eu_multi_MI6_9.8.1_v10-9 romunu yüklememiz mümkün olurmu (başka hiçbir şey yapmadan twrp root vs)

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
arkadaşlar bir sorum olacak, en son global stable rom üzerine sadece güncelleştirmeleri kullanarak download klasörüne indirdiğim ilk sayfada linki bulunan xiaomi.eu_multi_MI6_9.8.1_v10-9 romunu yüklememiz mümkün olurmu (başka hiçbir şey yapmadan twrp root vs)
Olmaz hocam twrp ve temiz kurulum şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt