- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 14
TeşekkürlerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşaretlediğim yere tıklayın

MI 6 128 GB | Xiaomi.eu Rom | Twrp & Magisk
TeşekkürlerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşaretlediğim yere tıklayın

Rica ederimTeşekkürler
Anladım hocam teşekkür ederim . Titanium Back-Up kullanıyorum ama bazen uygulamalarda sorun yaşıyorum . Data işini yapıcam. Yukarıdaki mesajı düzenledim download yapamıyorum bilginiz var mı ?
Birincisi her hafta yedek almanıza lüzum yok. Cihazınıza attığınız romu twrp den flashlayın. Geri gelip magisk flashlayın. Sonra dalvik cache yapıp Reboot edin.Cevabınız için teşekkürler . Ancak her hafta güncelleme geliyor bunun daha kolay yok mu ? Eskiden de uğraştım bu işlerle yeni rom çıkınca direk yükler yolumuza devam ederdik
Birde download edemiyorum maile link geldi tıklıyoruz bu ekran çıkıyor .
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merak ettiğim konu buydu üstad . Yani wipe hiç yapmadan direk romu üstünü kurup sadece Magisk flash yapıcaz.çok teşekkür ederim .Birincisi her hafta yedek almanıza lüzum yok. Cihazınıza attığınız romu twrp den flashlayın. Geri gelip magisk flashlayın. Sonra dalvik cache yapıp Reboot edin.
İkincisi indirmeyi cihaz üzerinden yaparsanız o hatayı alırsınız. Pc den indirip cihaza atın. Böylece hata olmaz
9.6.27 nasıl hocam beğenmediyseniz geliyorum bende miroomaBen yavaş yavaş mi rooma gidiyorum![]()
Hocam mi room geç yayınlanıyor diğerlerine göre bende 9.6.13 e geçicem9.6.27 nasıl hocam beğenmediyseniz geliyorum bende mirroma![]()
Vipe yapmazsın sorun yaşabilirsiniz hocamın demek istediği her güncelleme için yedek almamanızMerak ettiğim konu buydu üstad . Yani wipe hiç yapmadan direk romu üstünü kurup sadece Magisk flash yapıcaz.çok teşekkür ederim .
Hocam aynı romlarda bir sorun olmuyordu o yüzden emin olmak istedim . Biraz önce hiç wipe yapmadan direk üzerine kurdum. Yine direk Magisk flashlafım. Sadece bitince dalvick wipe yapıp başlattım. Şu anda banka uygulamaları ve root uygulamalarını test ettim hiç bir sorun yok. Zaten her seferinde Back-Up alıcam o yüzden sıkıntı bile yaşasak sorun olmıcak. Xiaomi.eu konusunu da okudum sistem güncelleyici sorunsuz çalışıyorsa bunun da aslında hatasız kurması gerekiyor diye düşünüyorum .Vipe yapmazsın sorun yaşabilirsiniz hocamın demek istediği her güncelleme için yedek almamanız