Hocam ne kadar memnun olduğumu anlatamam ilk aldığımda bunu 6 sene kullanırım demiştim. Cebime koyup çıkarırken bile hâlâ 2 elimi kullanıyorum Düşmesin diye arkadaşlar dalga geçiyor bu yüzden mi 6 nın değerini iyi biliyorum ama garantisi bitmek üzere alıcılar bizler gibi değil garantiyi çok önemsiyorlar bende diyorum garantisi bitmeden 2000-1900 civarına satayım sefa hocadan mi 9 se alayım 2000 tl ye yoksa mi 6 ile yolumuz daha uzun sizler bu konuda tecrübelisiniz lütfen bana akıl verin
O garanti dediğiniz ne işe yarar bilmiyorum. Garantiye giden cihazların durumu da ortada. Ben cihazı Cepport'tan aldığımda 2 yıllık KVK garantiliydi. Kilidini açar açmaz ( bir senelik kullanımdan sonra ) kalan bir yıllık garanti çöp oldu zaten. Peki pişman mıyım? Asla... Kaldı ki Eu rom yükledikten sonra cihaz başka bir boyuta geçti.
Mi9 SE de güzel bir cihaz. Lâkin Mi6 dan vazgeçip alınır mı derseniz... ( Ha, imkânınız olur Mi9 alırsınız o zaman hiç durmayın derim ) Bence macera aramaya hiç lüzum yok... Çünkü Mi6 değerinden halâ bir şey kaybetmeyen bir cihazdır. Buyrun bakın....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir