Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Satın, satın...Mi6 gibi bir cihazın kıymetini bilmeyenler onu hiç taşımasınlar bence daha iyi.8=)facepalm~~rock~~
Hocam ne kadar memnun olduğumu anlatamam ilk aldığımda bunu 6 sene kullanırım demiştim. Cebime koyup çıkarırken bile hâlâ 2 elimi kullanıyorum Düşmesin diye arkadaşlar dalga geçiyor bu yüzden mi 6 nın değerini iyi biliyorum ama garantisi bitmek üzere alıcılar bizler gibi değil garantiyi çok önemsiyorlar bende diyorum garantisi bitmeden 2000-1900 civarına satayım sefa hocadan mi 9 se alayım 2000 tl ye yoksa mi 6 ile yolumuz daha uzun sizler bu konuda tecrübelisiniz lütfen bana akıl verin

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam ne kadar memnun olduğumu anlatamam ilk aldığımda bunu 6 sene kullanırım demiştim. Cebime koyup çıkarırken bile hâlâ 2 elimi kullanıyorum Düşmesin diye arkadaşlar dalga geçiyor bu yüzden mi 6 nın değerini iyi biliyorum ama garantisi bitmek üzere alıcılar bizler gibi değil garantiyi çok önemsiyorlar bende diyorum garantisi bitmeden 2000-1900 civarına satayım sefa hocadan mi 9 se alayım 2000 tl ye yoksa mi 6 ile yolumuz daha uzun sizler bu konuda tecrübelisiniz lütfen bana akıl verin
O fiyata zor hocam ben 1450ye temiz ve garantili aldım.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
O garanti dediğiniz ne işe yarar bilmiyorum. Garantiye giden cihazların durumu da ortada. Ben cihazı Cepport'tan aldığımda 2 yıllık KVK garantiliydi. Kilidini açar açmaz ( bir senelik kullanımdan sonra ) kalan bir yıllık garanti çöp oldu zaten. Peki pişman mıyım? Asla... Kaldı ki Eu rom yükledikten sonra cihaz başka bir boyuta geçti.
Mi9 SE de güzel bir cihaz. Lâkin Mi6 dan vazgeçip alınır mı derseniz... ( Ha, imkânınız olur Mi9 alırsınız o zaman hiç durmayın derim ) Bence macera aramaya hiç lüzum yok... Çünkü Mi6 değerinden halâ bir şey kaybetmeyen bir cihazdır. Buyrun bakın....

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Bu 9.6.20 ile 3d touch mı geliyor ?? Bana mı öyle geliyoooor :)

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
O garanti dediğiniz ne işe yarar bilmiyorum. Garantiye giden cihazların durumu da ortada. Ben cihazı Cepport'tan aldığımda 2 yıllık KVK garantiliydi. Kilidini açar açmaz ( bir senelik kullanımdan sonra ) kalan bir yıllık garanti çöp oldu zaten. Peki pişman mıyım? Asla... Kaldı ki Eu rom yükledikten sonra cihaz başka bir boyuta geçti.
Mi9 SE de güzel bir cihaz. Lâkin Mi6 dan vazgeçip alınır mı derseniz... ( Ha, imkânınız olur Mi9 alırsınız o zaman hiç durmayın derim ) Bence macera aramaya hiç lüzum yok...
Hocam yanlış anladınız bende garantiyi önemsemiyorum fakat herkes bizim gibi düşünmüyor. Sahibindene ilan koyduğunuzda gelen ilk mesaj garantilimi, kaç ay garantili gibi sorular oluyor. Mi 9 almaya imkanım yok ama mi 6 nın üzerine hiç katmadan mi 9 se almak bana mantıklı geliyor. Dediğim gibi çok tecrübeli üstatlar var her türlü görüşe açığım

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam yanlış anladınız bende garantiyi önemsemiyorum fakat herkes bizim gibi düşünmüyor. Sahibindene ilan koyduğunuzda gelen ilk mesaj garantilimi, kaç ay garantili gibi sorular oluyor. Mi 9 almaya imkanım yok ama mi 6 nın üzerine hiç katmadan mi 9 se almak bana mantıklı geliyor. Dediğim gibi çok tecrübeli üstatlar var her türlü görüşe açığım
No comment !!! 8=):-x

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Şu hızlı cevaplar acma kapama özelliğini ne diye koymuşlar bilen var mı acık ta olsa kapalı da olsa değişen bişey yok. Gelen mesaja cevapla dememiz gerekiyor ve metin alta geciyor halbuki mesajı aşağı kaydırıp genişlemesi lazım sizde de öyle mi

Ekli dosyalar

• IMG_20190621_145640.jpg
    IMG_20190621_145640.jpg
    469,3 KB · Görüntüleme: 30

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam tam da bu aralar mi 6 yı satmayı düşünüyordum vazgeçeceğim galiba :D
Kesinlikle satmayın ve elinizdekinin kıymetini bilin, sizi götürdüğü yere kadar...

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt