Xiaomi MI5S

captainluger

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özcan
Cihazım
mi5s
Meslek
uzakyol vardiya zabiti
Konular
1
merhaba arkadaşlar;

hepsiburada'dan mi5s satın aldım ürün dün elime geçti fakat telefonu açmak için güç tuşuna bastıgımda telefon açılmadı,telefonun şarjı olmadıgını düşünerek şarja taktım ama yine telefon açılmadı.bu sorunu yaşamış arkadaşlarımız varsa tavsiyelerini bekliyorum.şimididen teşekkür ederim.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
merhaba arkadaşlar;

hepsiburada'dan mi5s satın aldım ürün dün elime geçti fakat telefonu açmak için güç tuşuna bastıgımda telefon açılmadı,telefonun şarjı olmadıgını düşünerek şarja taktım ama yine telefon açılmadı.bu sorunu yaşamış arkadaşlarımız varsa tavsiyelerini bekliyorum.şimididen teşekkür ederim.

Zaman geçirmeden geri gönderim sağlarsanız garantiden ya yenisini verirler yada para iadesi...

captainluger

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özcan
Cihazım
mi5s
Meslek
uzakyol vardiya zabiti
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman geçirmeden geri gönderim sağlarsanız garantiden ya yenisini verirler yada para iadesi...

ürünü iade ettim para ıadesi istedim ama,servis raporu almamı söylediler.Ürün bozuk yollandı,yani hiç kullanamadım ürünü ve malum servisler genelde tüketici aleyhıne çalışıyorlar.:(

magellan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cuneyt kaya
Cihazım
mi5 + mi5s
Konular
24
Bence biraz daha sarj edin , bazen yarım saatte 1 saatte açılan var diye biliyorum..

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bu klasik birşey korkmayın. Cihazı 2-3 saate yakın şarjda tutun açılacaktır.

Üst Alt