Yardım Xiaomi mi5s vs.Red mi note4 ?

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Selam arkadaslar Xiaomi mi 5s ile redmi note4 arasinda kararsiz kaldim. Aslinda kamera olayi cok kararsiz birakiyor beni hangisinin kamerasi daha iyi cekim yapiyor. Mi5s sifir pahali 2.el 1100 tl felan. 2.el olarak dusunuyorunum. Mi5s de global rom var mi ? Ve vodafone icin 4.5 calismiyor diyorlar dogrumu band 20 yokmus sanirim .

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
adamı kaçırdım kelepceye vurdum 1 ay bendensin yemen içmen :D hocam naptın sen :D telefonu aldım mi5s aldım. gayet temiz bir tane kılcal çizik yok. herşey çalısıyor şşimdi format atıcam. cihaz delta garantisi sorguladık netten. ilgiliniz için teşekkürler. artık xiaomi ailesine bende katıldım inş. üzmez :)
hocam en az 20 dk incelemek gerek oturun bir kafeye ısmarla bir bardak çay kahve ayıp degil ya sonuçta bin tl üzerine almış olabilirsiniz 5s ne eder bilmiyorum da o parayı 1 günde kazanmıyorsanız dikkat etmekte fayda var :)

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
yok yarım saat inceledim kamerası felan zaten mi hesabını silme google hesabını silme rehberini felan silme derken 30 dk sürdü o arada denemiş olduk cektigi fotoları felan gösterdi gece o kadarda kötü degil kamera uzun pozlama felan çekmiş. yani 30 dk denedim telefonu.zaten 4 ay kullanmıs teli nubia z17 diye bir telefon almıs bunu yedekte tutmus yani 3 ayda telefon öyle yatmıs kutu içinde. şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor bakalım.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
yok yarım saat inceledim kamerası felan zaten mi hesabını silme google hesabını silme rehberini felan silme derken 30 dk sürdü o arada denemiş olduk cektigi fotoları felan gösterdi gece o kadarda kötü degil kamera uzun pozlama felan çekmiş. yani 30 dk denedim telefonu.zaten 4 ay kullanmıs teli nubia z17 diye bir telefon almıs bunu yedekte tutmus yani 3 ayda telefon öyle yatmıs kutu içinde. şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor bakalım.
yine yan yana 30 dk fena vakit degil denemiş oldunuz sorun yoksa şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hayırlı olsun hocam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
64 gb olanı aldım.
[doublepost=1517914401,1517914272][/doublepost]bugun gün içinde kullandım sıkıntı yok ama kafama takılan şarj süresi. akşam taktım sabah çektim. biraz kısa gidiyor şarjı mobil veriyi kapattıgımda iyi. ama telefon boştaykende şarj biraz fazla harcıyor şimdi hard reset atıcam bakalım nasıl yapıldıgını araştırıyorum

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
kamerayı fazla test edemedim odaklanmada sıkıntı yok. sadece renkler biraz farklı gözüküyor ama ayar felan yapmadım tam incelemedim.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Bazı mi 5s lerde odaklama sorunu çıkmıştı. Bir seride. Odaklama yapıyorsa başka kronik sorunu yok bilginiz olsun. Ondan dolayı test edin bence ve büyğk ekranda bi bakın.

Oyla:
Üst Alt