Yardım Xiaomi mi5s vs.Red mi note4 ?

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Selam arkadaslar Xiaomi mi 5s ile redmi note4 arasinda kararsiz kaldim. Aslinda kamera olayi cok kararsiz birakiyor beni hangisinin kamerasi daha iyi cekim yapiyor. Mi5s sifir pahali 2.el 1100 tl felan. 2.el olarak dusunuyorunum. Mi5s de global rom var mi ? Ve vodafone icin 4.5 calismiyor diyorlar dogrumu band 20 yokmus sanirim .

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Selam arkadaslar Xiaomi mi 5s ile redmi note4 arasinda kararsiz kaldim. Aslinda kamera olayi cok kararsiz birakiyor beni hangisinin kamerasi daha iyi cekim yapiyor. Mi5s sifir pahali 2.el 1100 tl felan. 2.el olarak dusunuyorunum. Mi5s de global rom var mi ? Ve vodafone icin 4.5 calismiyor diyorlar dogrumu band 20 yokmus sanirim .
mi 5s ekran konusunda sorun çıkarabilir ama hızlıdır note 4 den kamerası belki iyidir tam bilmiyorum test etmedim note 4 snapdragon modelini alırsanız global romda yüklersiniz custom da android 8.0 dahi gelmiştir ona custom olarak 2 ci el mi5s çok kısa süre kullanıldıysa alınabilir bataryası az gidiyor diyorlar bir arkadaşım kullanıyor uzun zamandır band 20 olayına gelirsek sadece band 20 yok yani 4G ile bir sorunu yok telefonun vodafon kullanıyorum 4G çekiyor çogunlukla bildiğim kadarıyla vodafon türkiyede %5lik bir bölgede 800 bandından 4g yayın yapıyor bu bölgelerin merkezinde yine 4g 1800 bandı var çok ücra bir köye gidersen 4G çekmeyebilir 3g baglan ne diyelim :)

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevap için teşekkürler. ekran kronik bir sorun mu ? 3.5 aylık bir telefon garantisi dewam etmekte. 1100 lira fiyatı var 2.el için normal mi ? 900 tl yede buldum ama beyaz ben siyah istiyorum :) note 4 olursa snapdragon olacak zaten. ama note 4 camera testlerini inceledim ön kamerada gece cok kötü hatta telefonu saga sola ceviriyorsun dalgalı gidiyor yani tamam bir foto makinası kadar beklemiyoruz ama bu kadarda degil yıl 2018 :)

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
cevap için teşekkürler. ekran kronik bir sorun mu ? 3.5 aylık bir telefon garantisi dewam etmekte. 1100 lira fiyatı var 2.el için normal mi ? 900 tl yede buldum ama beyaz ben siyah istiyorum :) note 4 olursa snapdragon olacak zaten. ama note 4 camera testlerini inceledim ön kamerada gece cok kötü hatta telefonu saga sola ceviriyorsun dalgalı gidiyor yani tamam bir foto makinası kadar beklemiyoruz ama bu kadarda degil yıl 2018 :)
Kamera ve hız olarak 5s daha iyi. Batarya ve ekran süresi olarak da Note 4 daha iyi. Ekran kronik değil ama LG panellerde ghost screen olayı daha çok görülüyor ( Bütün panellerde olabilir). Siyah zor bulunuyor ve beyaza göre pahalı satılıyor. Oyun oynamıyorum fotoğraf önemli diyorsanız 5s. Ekran süresi önemli uzun gitsin diyorsanız da Note 4. Hatlarda hiç bir sorun yaşamazsınız

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Redmi note 4 harika cihazdır , akülü telefon da denir.ama kamera önemli derseniz, hiç bulaşmayın.

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Bisey sorcam bu telefonlar kayitli ama kacak mi oluyor ? Yani yarin bigun kapanma ihtimali varmi resmimi kayitlar?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bisey sorcam bu telefonlar kayitli ama kacak mi oluyor ? Yani yarin bigun kapanma ihtimali varmi resmimi kayitlar?
cepporttan veya n11 gitti gidiyor benzeri sitelerden kayıtlı garantili alırsanız ileride bir sorun çıkmayacaktır imei ile ilgili iphone veya samsung un tüm telefonları gibi kayıt edilmiş oluyor

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Mi5s alicam sanirim 2.el buldum delta garantisi bir ghost screen yokmus jdi ekran oldugunu soyledi satici bugun bakicam cihaza ozellikle kontrol etmem gereken bisey varmi bu seride ?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Mi5s alicam sanirim 2.el buldum delta garantisi bir ghost screen yokmus jdi ekran oldugunu soyledi satici bugun bakicam cihaza ozellikle kontrol etmem gereken bisey varmi bu seride ?
satıcı elden garantili satıyorsa tr de alınmış bir cihaz ise yanlış anlamayın alacağınız kişiyle anlaşın 1 saat oturun kullanın özelliklerini oyun oynayın kameraya girin imei sorgulayın e -devletten yapabiliyorsanız kişinin eşgalini alın çekebiliyorsanız 1-2 fotografını çekin aldıgınız kişinin :) numarasını alabiliyorsanız numarasını alın kayıt edin bu dosyaları da 1 ay elinizde tutun ne olur ne olmaz telefoncular "ben telefonculuk yaptım diyebilirim" kişinin kimliğinin fotokopisini alır bunu sizin yapmanız absürt kaçabilir ama dediklerimi yaparsanız sizin için daha iyi olur

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
adamı kaçırdım kelepceye vurdum 1 ay bendensin yemen içmen :D hocam naptın sen :D telefonu aldım mi5s aldım. gayet temiz bir tane kılcal çizik yok. herşey çalısıyor şşimdi format atıcam. cihaz delta garantisi sorguladık netten. ilgiliniz için teşekkürler. artık xiaomi ailesine bende katıldım inş. üzmez :)

Oyla:
Üst Alt