Yardım Xiaomi Mi5s Telefonum Fastboot Ekranında Kaldı ve Açılmıyor

yigitkagan2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi5s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba dostlar sizlerden bu hususta bir yardım talep edeceğim. Mi5s telefonum açılmamaya başlamadan önce ses kısma ve açma tuşları takılmaya başlamıştı. Bunun düzeleceğini düşünüp ( yapmaz olaydım ) telefonu kapatıp dinlendirmeye kalktım ve ardından telefonu şarj edip açmak istediğimde, ekranda fastboot yazısı çıktı. Şu anda ne yaparsam yapayım telefonu açmayı başaramıyorum. Forumda okuduğum kadarıyla ses açma+güç tuşlarına basılı tutarak recovery mode'a girmeyi başardım ancak telefon içindeki bilgilerimin yedekleri olmadığı için format atmadım. Acaba telefonu -bilgilerimi kaybetmeden- açmamın bir yolu var mıdır? Ses açma ve kısma tuşlarını bir tamircide değiştirtmek bir işe yarar mı ?

Son düzenleme:

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Hocam güç tuşu ile açmayı deneyin.

Oyla:

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Oyla:

yigitkagan2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
1
Peki benim telefonumun bootlader kilidi açık mı ? Yani bu işlemi uygulayabilir miyim , bir de acaba romu kurmam dosyaların silinmesine yol açar mı hocam ?

Oyla:

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Peki benim telefonumun bootlader kilidi açık mı ? Yani bu işlemi uygulayabilir miyim , bir de acaba romu kurmam dosyaların silinmesine yol açar mı hocam ?
Hocam sadece fastboot açılıyorsa bilemiyorum. Benim tek diyebileceğim bu. Bu kadar biliyorum. Ama Bootloader açık olması gerek.

Oyla:

yigitkagan2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
1
Recovery mode'a da girebiliyorum ses açma ve güç tuşlarıyla ve en altta unlocked yazıyor açılırken ancak bunlar yeterli midir ki bilmek için ? Teşekkürler hocam yine de yarın sabaha kadar şarj edip sonra dediklerinizi uygulayacağım.

Oyla:

OyunClash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Recovery mode'a da girebiliyorum ses açma ve güç tuşlarıyla ve en altta unlocked yazıyor açılırken ancak bunlar yeterli midir ki bilmek için ? Teşekkürler hocam yine de yarın sabaha kadar şarj edip sonra dediklerinizi uygulayacağım.
Telefonun bootloader'ı açık. Ama mi flash kullanırken clear all and lock demeyin. Zaten verdiğim konuda da öyle diyor.

Oyla:

cantara40

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Telefonunuzun ses kısma tuşu takılı kalmış gibi duruyor. Eğer garantisi devam ediyorsa servise etmiyorsa bir telefoncuya götürüp tuşu tamir ettirmeniz yeterli olur tahmin ediyorum.

Oyla:

yigitkagan2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
1
Telefonunuzun ses kısma tuşu takılı kalmış gibi duruyor. Eğer garantisi devam ediyorsa servise etmiyorsa bir telefoncuya götürüp tuşu tamir ettirmeniz yeterli olur tahmin ediyorum.
Dediğiniz gibi yaptım ve ses tuşunu tamir ettirerek sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Oyla:
Üst Alt