Xiaomi Mi5S Stokları

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
Merhabalar, Mi5s stokları hemen hemen tüm mağazalarda tükenmiş durumda. acaba tedarik edilemiyor mu. yoksa üretimi mi durdu. bilgisi olan var mı.

seffah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Hocam yurt dışından getirildiğinden ve xaominin resmi olarak Türkiye de faaliyet göstermediğinden, her sevkıyat da çok fazla ürün getirilmiyor. Ayrıca ülkeimizde şu anda yaşanan dolar kuruda buna etken. Bu nedenle biraz araştırma ve sabırla bulabilirsin. Ben geçen hafta hb den aldım. Şimdilik memnunum.

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
seffah hocam haklı ülkedeki dolar kuru sebebiyle cihaz getirmeleri çok yavaşladı.Kendim için söylüyorum 325 usd ye temin edeceğim bir 4/32 Mi5s i Tr piyasasında kaça satacağım.Bu işler +200 kar kalmadan yapılmaz.İlginç bir şekilde fiyatlarda düşmüyor çinde.

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Redmi note4 10 dakikada 250bin adet sattı diye bi haber okudum sabah.
bu satış oranına göre ürün kalmaması gayet normal. ki ülkemizde muadili sayılan amiral gemilerinin fiyatı 3000TL+ iken bu cihazın 128gb olan modeli 1750 tl civarındaysa bu kadar satması gayet normal.
geçen hafta sitedeki sefa arkadaşımızdan aldım. onda hala bulabilirsin kanımca.

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
seffah hocam haklı ülkedeki dolar kuru sebebiyle cihaz getirmeleri çok yavaşladı.Kendim için söylüyorum 325 usd ye temin edeceğim bir 4/32 Mi5s i Tr piyasasında kaça satacağım.Bu işler +200 kar kalmadan yapılmaz.İlginç bir şekilde fiyatlarda düşmüyor çinde.
Bir şeye talep fazla olunca tavan yapıyor. Birde dolar fişekliyor kimse hızına yetişemiyor ama yinede xiaomi uygun fiyatlı ürünler sunuyor. Çok fazla değil 1.5-2 ay önce Mi5'i 1000-1050 TL ye almayanı dövüyorlardı şimdki fiyat 1200-1300-1350 neye tutturabilirsen hayırlısı bakalım. Bende Mi5 Pro veya Mİ5s 128Gb almak istiyorum. Güvenilir satıcı ve uygun fiyat bulabilirsem. İkisi arasında karar vermekte zor.

Üst Alt