Soru Xiaomi Mi5s Rom ve Android

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Öncelikle merhaba, Ağustos ayında Hepsi Burada sitesinden Mi5s Satın aldım Forumdan takip ettiğim kadarı ile kontrol ettim fakat halen aklımda kalan ve bilmediğim konular mevcut...

1. Miui Sürümü: Mıuı Global 8.5 Kararlı 8.5.3.0 (MAGMIED) Sizce bu sürüm Fake mi Farklı bir sürüm yüklenmesi gerekli mi veya orijinal olsa dahi değiştirmem gerekli mi?

2. Miui sürümü ilk geldiğinde 7.0 dı ve güncelleme yaptım fakat android 7 ye geçmesi gerektiği bazı konularda yazmış arkadaşlar bir çok kez denedim fakat güncelleyiciyi çalıştırdığımda güncelleme yok diyor farklı bir şekilde mi android sürümü yükseltilecek ve bu yöntem nasıl olacak

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
1-Rom fake değil, global stabil olarak en yeni sürüm. Eğer memnunsanız kullanmaya devam edin...
2-Mi5s global sürümde android 7ye henüz geçmedi. Sadece Çin geliştirici sürümünde geçti. Yakında miui 9 gelecek, muhtemelen onunla geçecektir...

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-Rom fake değil, global stabil olarak en yeni sürüm. Eğer memnunsanız kullanmaya devam edin...
2-Mi5s global sürümde android 7ye henüz geçmedi. Sadece Çin geliştirici sürümünde geçti. Yakında miui 9 gelecek, muhtemelen onunla geçecektir...

Tamam Teşekkürler :D...

Oyla:
Üst Alt