Xiaomi Mi5s Plus Satın Almak

Xiaomi Mi5s Plus Mı? Yoksa LeEco Le Pro 3 Mü?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Benim dönen telefonu da GeekBuying'ten almıştım. Banggood'dan dönenler de var, TinyDeal'den dönenler de. Hatta TinyDeal artık nasıl bıktıysa Türkiye'ye hiçbir ürün göndermiyor.
Alınan yer farketmiyor. Memur'da bitiyor iş. Memur işini sallıyorsa geçiyor, ciddiye alıyorsa takılıyor. Arkadaşın bölgesine bakan memurlar demek ki işlerini savsaklıyorlar, her defasında geçiyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Benim dönen telefonu da GeekBuying'ten almıştım. Banggood'dan dönenler de var, TinyDeal'den dönenler de. Hatta TinyDeal artık nasıl bıktıysa Türkiye'ye hiçbir ürün göndermiyor.
Alınan yer farketmiyor. Memur'da bitiyor iş. Memur işini sallıyorsa geçiyor, ciddiye alıyorsa takılıyor. Arkadaşın bölgesine bakan memurlar demek ki işlerini savsaklıyorlar, her defasında geçiyor.

bölge memuruna göre değişeceğini sanmıyorum.

havaalanından inenler ön kontrol sonra hepsi tek merkezden başakşehir'de bölge farkı olmaksızın kontrol sonrasında geçerse esas ptt kısmına giriyor. iki senede 5 telefon dediği 2014 2015 senelerine ait olabilir. Bu seferki takılınca belki araştırır da öğrenir Kayserili bey.

Erginc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin Çakan
Cihazım
İPhone 4s
Konular
0
Aliexpresspaketim.com sitesi aldığınız her ürünü %10 komisyon karşılığı 6 taksitle getirmeyi vaad ediyor. Amazon.com dahil.. Tecrübesi olan?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aliexpresspaketim.com sitesi aldığınız her ürünü %10 komisyon karşılığı 6 taksitle getirmeyi vaad ediyor. Amazon.com dahil.. Tecrübesi olan?
Bu güven meselesi. Ben böyle yerlere güvenemem.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17

1) seçenekli ürünlerde ki mesela cep telefonu kılıfı ama 8 adet renk model var, ya da ekstra aksesuar var, herhangi birini seçecek bir alt yapı yok
2) paypal olduğu iddiası var. Ancak yok.
3) Site ABD menşeili bir firmanın Türkçe hali ve türkçe domain ile olanı.

Ünvanı : MosModa Global Tekstil ve Mağazacılık Ltd. Şti.
E-ticaret
site adresi :
Adresi : 1431 Ocean Avenue Santa Monica, CA 90401
Faks : 08508400402, 08508400402

mantık tamamen kuyumcu mantığı. Altın KDV'si %1. tek çekime %3, taksite %10 komisyon alan kuyumculardan farkı yok. Herhangi bir Çin'de depolama vs hizmeti, herhangi yasaklı ürün getirme garantisi yok. Siz onlara yaptığınız ödeme sonrasında o ürünü alıp sizin siteye verdiğiniz adrese göndertiyorlar. Tek yaptıkları taksitlendirme.

1234567899

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Yeniyayla
Konular
1
Hepinize teşekkür ediyorum. Daha yurt dışından hiç alışveriş yapmamış insanlar yok gelmez filan demiş tabii ki her söyleyenin sözüne bakmamak lazım telefonu aldığım için uzun zamandır bakmıyordum foruma. Sonuç olarak telefon güzel öneririm.

whıteorblack

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Grand neo
Konular
0
Te
Hepinize teşekkür ediyorum. Daha yurt dışından hiç alışveriş yapmamış insanlar yok gelmez filan demiş tabii ki her söyleyenin sözüne bakmamak lazım telefonu aldığım için uzun zamandır bakmıyordum foruma. Sonuç olarak telefon güzel öneririm.
Telefonu nereden aldınız?

zunteper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
mi note 2
Konular
0

Telefonu almakla kalmayıp son postunuzla arasında 12 gün var baya da hızlı getirtmişsiniz çin den tebrikler. Değerli tavsiyelerinizi yol göstermek adına bekliyoruz.

Tgsm44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi5
Konular
4
Telefonu nereden aldın biz de alırdık yazsaydın keşke

Üst Alt