gorilla glass teknolojisi yok diye biliyorum hocam arastırayımbildiğim kadarıyla telefonun ekranı çizilmelere karşı dayanıklı (gorilla glass 4) (yanlış biliyor da olabilirim)
hiç ekran koruyucusuz kullanan oldu mu acaba? ben aldıktan sonra 4-5 gün ekran koruyucusu olmadan kullandım hiç çizik falan olmadı.
sonra yukarıda link verdiğiniz nano olanından aldım. aynı süre sonunda kılca küçük çizikler oldu.
telefonun ekranı daha dayanıklı gibi geldi bana.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün internette biraz araştırdım. sanırım gorilla glass değil ama çizilmeye dayanıklı kendi geliştirdikleri bir cam kullanmışlar. en azından plus için böyle bir yorum gördüm.gorilla glass teknolojisi yok diye biliyorum hocam arastırayım
Aynen hocam gorilla glass yok. Ama bakalim bu nano camlar siyah cercevelerde 2 milim birakiyormus yani aslinda acma yapmaz tam egim noktasinda cam bitiyor egimin uzerine gelmiyor hangisinin siparisini vereyim diye kara kara dusunuyorumdün internette biraz araştırdım. sanırım gorilla glass değil ama çizilmeye dayanıklı kendi geliştirdikleri bir cam kullanmışlar. en azından plus için böyle bir yorum gördüm.
ekran koruyucusuz kullanan bazı kişiler "çizilme falan olmuyor" diyorlar.
benim sıkıntım telefonumda. kenardaki eğim biraz erken başlıyor sanırım
nano koruyucu yaptım ama kenarları tam yapışmıyor. eşime aldım aynı telefondan. onda sorun yok.
n11 de satılan zore nano cam iyi. temperli camla film arası bişey. eşimin telefonda tam oturdu. kenarlardaki boşluk zaten hepsinde var.Aynen hocam gorilla glass yok. Ama bakalim bu nano camlar siyah cercevelerde 2 milim birakiyormus yani aslinda acma yapmaz tam egim noktasinda cam bitiyor egimin uzerine gelmiyor hangisinin siparisini vereyim diye kara kara dusunuyorum![]()
Yorumda atilan nano cam hocam degilmi? Tam oturmasi zaten sikinti yorumda atilansa siparis edeyimn11 de satılan zore nano cam iyi. temperli camla film arası bişey. eşimin telefonda tam oturdu. kenarlardaki boşluk zaten hepsinde var.
benim telefonda ise o boşluk dışında ekstra yapışmayan 1-2 mm lik bir boşlu kalıyor![]()