Yardım xiaomi mi5s 32gb, gerçek mi?

_kocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
mi5s
Meslek
öğrenci
Konular
2
abiler ablalar, mi5s'in böyle bir sürümü resmi olarak varmı. ben 3ram-64hafıza ve 4ram-128hafıza olan modelleri var sanıyorum. 4 tane mağazada da satılıyor almak isteyen arkadaşlara da yararı dokunur. bunlar güvenilir midir? sıkıntı yaşarmıyız forumdaki bilgili kişiler bir göz atsın.

not: (elden almak istiyorum. erciyes de öğrenciyim. malum kayseri'de satan kimse yok:()

ebdenal, n11, gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelerde de satışta.

Son düzenleme:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Xiaomi mi5s Special Edition adı altında satılan modeldir 4/32.Siyahını bulmak resmen mucize ;) ama uğraşıyorum bulacağım.

Oyla:

_kocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
mi5s
Meslek
öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok siyah istiyorsan, sahibinden'e bakabilirsin mi5s siyah 4/128 satıyor bir arkadaş.

Oyla:

nusperato

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Mi5s plus
Konular
3
Arkadaşlar çok acil yardım lütfen bu 4 gb ram 32 GB hafıza olan modeli Hepsiburada en aldım mı 5s yalnız aklıma takılan su bu ürün global sürüm mu güncelleme alır mı eğer almazsa hemen iade edilen birde bu mı iyidir yoksa mı 5 pro mu alayım ne onerirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Arkadaşlar çok acil yardım lütfen bu 4 gb ram 32 GB hafıza olan modeli Hepsiburada en aldım mı 5s yalnız aklıma takılan su bu ürün global sürüm mu güncelleme alır mı eğer almazsa hemen iade edilen birde bu mı iyidir yoksa mı 5 pro mu alayım ne onerirsiniz
Yakında Gobal rom çıkacak gibisinden haberler var.Eğer çıkarsa telefona yüklersiniz ve güncellemelerinizi OTA dan sıkıntısız alırsınız

Oyla:

_kocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
mi5s
Meslek
öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam otomatik güncelleme almaz. eğer kutuyu açtıysan geri iade edemezsin diye biliyorum. işlemler çok zor değil, global rom çıkana kadar bekle sonra kendin kurabilirsin bence. yok yapamam diyorsan ücretli destek veren insanlar var forumda. uzaktan bağlantı yoluyla bile yardımcı oluyorlar.

Oyla:

aaronprg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aaron
Cihazım
mi5s
Konular
0
bendeki telefon 16gb gösteriyor sizce sorun nedir mi5s 4/32gb